Ψηφίστηκε ως η ομορφότερη της φετινής EICMA.

Ξεκινά η παραγωγή της Panigale V4

Η Ducati ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής της νέας Panigale V4, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο, ενώ έγιναν γνωστές και οι τιμές που θα ισχύουν στην Ιταλία.

Η Ducati Panigale V4 ήταν μια από τις πιο σημαντικές μοτοσυκλέτες της φετινής EICMA και σίγουρα έκαψε πολλές καρδιές, αφού ψηφίστηκε από τους επισκέπτες ως η ομορφότερη της έκθεσης. Εφοδιασμένη με έναν ολοκαίνουργιο V4 κινητήρα 214 ίππων, έρχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των superbikes της εταιρείας, αφήνοντας πίσω τους δικύλινδρους προγόνους της.

Η Ducati ανακοίνωσε ότι ξεκινά η παραγωγή της νέας Panigale, μόλις λίγες μέρες μετά επίσημη παρουσίαση της στο σαλόνι του Μιλάνο και τα πρώτα κομμάτια αναμένεται να φτάσουν στις εκθέσεις των αντιπροσώπων τον Ιανουάριο του 2018. Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται ανακοινώθηκαν και οι τιμές που θα ισχύουν στην Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα, η βασική έκδοση θα κοστίζει 22.590 ευρώ, με την S να ακολουθεί στα 27.890 ευρώ, ενώ η περιορισμένης παραγωγής έκδοση Special, θα έχει τιμή 39.900 ευρώ. Αναμένουμε να ανακοινωθούν οι τιμές για την Ελληνική αγορά, οι οποίες λογικά, θα είναι λίγο υψηλότερες.