net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το πανέμορφο οινοποιείο Παπαγιαννάκου, στο οποίοπ έλαβε μέρος η εκδήλωση της Kymco.

Η ιδέα

Η Kymco, είναι μια από τις πιο καινοτόμες εταιρίες κατασκευής scooter και παραμένει απόλυτα ενεργή, μέσα από τις συνεργασίες της με άλλες εταιρίες του χώρου. Συνέβαλε ουσιαστικά στην εξέλιξη του C650 της BMW και δουλεύει εντατικά με την Kawasaki, για την πραγματοποίηση των σχεδίων της. Ένας τόσο μεγάλος κατασκευαστής δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάσει ένα mega sport scooter, σε μια κατηγορία με πολύ έντονο ανταγωνισμό. Το 2012 σχεδίασε την υλοποίηση ενός επετειακού μοντέλου για να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυση της. Ισχυρό, κομψό, σπορ και άνετο και τεχνολογικά προηγμένο, έπρεπε να είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά πάνω στα οποία θα βασιζόταν το νέο scooter. 

Έτσι, παρουσιάστηκε το πρωτότυπο Κ 50, το οποίο είναι σχεδιασμένο από λευκό χαρτί και αποπνέει το δυναμισμό και την τεχνογνωσία της Kymco. Η συνέχεια είναι λίγο έως πολύ γνωστή, με το ΑΚ550, συντομογραφία από τα Anniversario Kymco, να παίρνει το δρόμο προς την παραγωγή. Το ΑΚ550 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, σε μια νέα κατηγορία στον κόσμο των scooter, σούπερ τουρισμού, όπως θέλησε να την ονομάσει η ίδια η Kymco. Δημιουργήθηκε για να συνδυάσει την άνεση και την ευκολία ενός scooter, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την υψηλή απόδοση μια σπορ μοτοσυκλέτας.

Το ΑΚ550 δεν κάνει συμβιβασμούς, ανάμεσα στην καθημερινή άνεση και απόλυτη οδηγική απόλαυση. Απεναντίας, ενσωματώνει lifestyle με επιδόσεις, πολυτέλεια με πρακτικότητα, άνεση με ευκολία και όλα αυτά σε τέλεια αρμονία, για να παρέχει στον αναβάτη απαράμιλλες οδηγικές εμπειρίες.
 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ