net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μέχρι τα νησιά Lofoten της Νορβηγίας θα φτάσε το νέο Quadro 4, λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά.

Με το Quadro 4 στη Νορβηγία!

Ένα ιδιαίτερο ταξίδι οργάνωσε η Quadro, με όνομα «Planet Explorer 6 2015», για την παρουσίαση του νέου 4ροδού Quadro 4. Το νέο μοντέλο της θα οδηγήσει ο Ιταλός δημοσιογράφος Luca Bracali μέχρι τα νησιά Lofoten της Νορβηγίας.

 
Το Planet Explorer, είναι σύμφωνα με τους ανθρώπους της Quadro ένα project γεννημένο από την επιθυμία για ταξίδι, γνώση και την ανακάλυψη του υπέροχου κόσμου μας, χρησιμοποιώντας το πλέον κατάλληλο όχημα για να εκφράσει την αίσθηση της ελευθερίας. Για την Quadro αυτό το όχημα είναι φυσικά το νέο τετράροδο «4», το οποίο δόθηκε στον Bracali για αυτό το ταξίδι, λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά. Το ταξίδι θα ξεκινήσει από το χωριό Evenes της Νορβηγίας και θα περάσει και από το Polar Light Center, στο χωριό Stamnes, όπου ο Bracali θα έχει την ευκαιρία να παρατηρήσει ένα από τα πλέον μαγευτικά φωτεινά ουράνια φαινόμενα της φύσης, το Βόρειο Σέλας. Το ταξίδι θα τελειώσει στην ακτή του Svolvaer και στο όμορφο χωριουδάκι Nusfjord  που αποτελεί παγκόσμια κληρονομιά της Unesco.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε καθημερινά τον Bracali σε αυτό το ταξίδι δεν έχετε παρά να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα της Quadro.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ