H custom Moto Guzzi Le Mans

H custom Moto Guzzi Le Mans

H custom Moto Guzzi Le Mans

H custom Moto Guzzi Le Mans

Moto Guzzi Le Mans V850 Mark III Custom

Η Gannet Design και η Vanguard συνεργάστηκαν για τρίτη φορά, με αποτέλεσμα την δημιουργία της Moto Guzzi V850 Le Mans.

   Αυτή η Moto Guzzi, αποτελεί φόρο τιμής στο θρυλικό Le Mans Moto Guzzi V850 και την αγωνιστική κληρονομιά της εταιρίας με πολλές λεπτομέρειες που παραπέμπουν άμεσα στα ενδύματα της Vanguard.

Σύμφωνα με τον Ulfert (Gannet Design) : Η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από την αγωνιστική μοτοσυκλέτα της δεκαετίας του 1980 με ένα μεγάλο φέρινγκ από αλουμίνιο, το οποίο αφήσαμε με τραχύ φινίρισμα για να δείξουμε τη δεξιοτεχνία της μεταλλοτεχνίας. Σχεδιάσαμε ένα νέο ντεπόζιτο με προστατευτικά γονάτου από μαλακό δέρμα καθώς και μία δερμάτινη ζώνη που το ασφαλίζει στη θέση του.
   Το βασικό χρώμα είναι το βουρτσισμένο μέταλλο με τόνους από βαθύ κόκκινο στο επάνω τμήμα και στις ζάντες, ενώ το πίσω τμήμα με την υπογραφή V και τα δύο στρογγυλά  φώτα υπογραμμίζουν το αγωνιστικό στυλ. Η εξάτμιση ενσωματώθηκε στο κάτω μέρος του φέρινγκ και ψύχεται με βράγχια καρχαρία τα οποία δίνουν ξεχωριστό στυλ στη μοτοσυκλέτα. Ο πίνακας οργάνων εμπνεύστηκε έντονα από παλιά μαχητικά αεροσκάφη, με δύο αναλογικά όργανα και απλοϊκούς  διακόπτες. Επιπλέον, ενσωματώσαμε βασικά σχεδιαστικά στοιχεία των τζιν Vanguard στο σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας.