Μπαγκαζιέρες REBEL αποκλειστικά στη MΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ
Μπαγκαζιέρες REBEL αποκλειστικά στη MΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ
  • Μπαγκαζιέρες REBEL αποκλειστικά στη MΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ
  • Μπαγκαζιέρες REBEL αποκλειστικά στη MΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

Μπαγκαζιέρες REBEL αποκλειστικά στη MΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

Αποκλειστική διάθεση των μπαγκαζιέρων REBEL στην MOTO ΠΗΓΑΣΟΣ
42, 45 και 65 λίτρα σε μαύρo και ασημί χρώμα
Πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών
Ετικέτα με πλήρη περιγραφή και bar code

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου

Η εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ με κύριο γνώμονα την διασφάλιση της ποιότητας και την προσιτή – εκτός ανταγωνισμού τιμή μεταξύ των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, προχώρησε σε μια νέα συνεργασία διαθέτοντας στην Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά κατ΄ αποκλειστικότητα τις μπαγκαζιέρες αλουμινίου REBEL.
 
Οι μπαγκαζιέρες REBEL κατασκευάζονται σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες του κατασκευαστή, αποτελεί τον κύριο προμηθευτή προϊόντων πρώτης εφαρμογής πολλών διασήμων μοτοσυκλετών όπως: BENELLI, CF MOTO, HONDA, YAMAHA, SUZUKI, KAWASAKI, TRIUMPH, ZONTES, VOGE, ZONGSHEN, DAYANG, LONCIN, LIFAN, SHINERAY, COLOVE, HAOJUE, MOTOTRACK, KIDEN, VOGE κ.α.
 
Θα είναι διαθέσιμες σε μαύρο και ασημί χρώμα σε 42, 45 και 65 Λίτρα. Είναι κατασκευασμένες εξ΄ ολοκλήρου από κράμα αλουμινίου. Φέρουν εσωτερική επένδυση και συνοδεύονται από πλάτη συνεπιβάτη, αποτελούμενη από 2 τμήματα (άνω & κάτω), αυτοκόλλητες ανακλαστικές  ταινίες ασφαλείας και μεταλλική ή αλουμινίου βάση στηρίξεως αναλόγως του μοντέλου. Επίσης συμπεριλαμβάνονται οι βίδες και τα εξαρτήματα για την τοποθέτηση της βάσης.
Παρέχεται πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών κατά πάγια τακτική της εταιρείας όπως συμβαίνει με όλα της τα προϊόντα.
 
Η συσκευασία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού κέντρου εμπορίου και του Ελληνικού Υπουργείου ανάπτυξης, διαθέτοντας ετικέτα με πλήρη περιγραφή, MODEL & MPN CODE (Part Number), Bar Code προϊόντος και Bar Code EAN13 για επίσημη καταχώρηση και εμπορία σε Διεθνή και Ευρωπαϊκά Marketplace.
 
Όλη την σειρά των προϊόντων REBEL, μπορείτε να την δείτε από κοντά μετά τις 22-25 Σεπτεμβρίου στην εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ και σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων.

42L BLACK & SILVER
ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ: 215 & 205 ευρώ 

45L BLACK & SILVER 
ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ: 185 & 175 ευρώ 

65L BLACK & SILVER
ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ: 225 & 215 ευρώ

Επικοινωνία για ενημέρωση και παραγγελίες: 210 4221060 ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, Ελ. Βενιζέλου 26, Καλλιθέα - ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ - ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ.