Θα είναι αυτή η νέα CCM Spitfire Bobber;

Νέο CCM Spitfire Bobber

Μία νέα bobber μοτοσυκλέτα βρίσκεται στα σκαριά, από την βρετανική CCM. Πως σας φαίνεται; Θα την δούμε και στην Ευρώπη;

Σχέδια που δόθηκαν στην δημοσιότητα αποκαλύπτουν ότι η βρετανική CCM βρίσκεται σε δημιουργική φάση. Πιο συγκεκριμένα, επεξεργάζεται ένα νέο μοντέλο μοτοσυκλέτας ονόματι Spitfire Bobber, η οποία με την σειρά της βασίζεται στην πλατφόρμα Spitfire που μέχρι τώρα έχει 4 μοντέλα.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, η CCM παράγει τις μοτοσυκλέτες της στην Μεγάλη Βρετανία από το 1971, συνεχίζοντας να διατηρεί ρετρό ταυτότητα και οι μοτοσυκλέτες της είναι πολύ αγαπητές και περιζήτητες. Ωστόσο, μέχρι τώρα οι μοτοσυκλέτες της δεν μπορούν να βγουν από την Βρετανία, καθώς δεν συμφωνούν με τις Euro προδιαγραφές. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ από Γερμανικές πηγές, αυτό πολύ πιθανόν να αλλάξει.

Πριν φτάσουμε εκεί, ρίξτε μια ματιά στο 3D σχέδιο της εικόνας: Σύμφωνα με τις πηγές από την Γερμανία, αυτό είναι το νέο CCM Spitfire Bobber που έρχεται σύντομα. Το Bobber φέρει τις χαρακτηριστικές CCM γραμμές εμφάνισης , με λιτό παρουσιαστικό και εκτεθειμένα μηχανικά μέρη. Στο πλαίσιο θα χρησιμοποιηθεί ατσάλι σε σωληνωτή κατασκευή, ενώ τις αναρτήσεις θα επιμεληθεί η WP. Ο κινητήρας προέρχεται από την Husqvarna και έχει κυβισμό 600 κυβικών, ενώ θα αποδίδει 55 ίππους και 5,9 kgm ροπής.

Πως σας φαίνεται; Θα θέλατε να δείτε την CCM και τα μοντέλα της να γίνονται διαθέσιμα και σε ευρεία κλίμακα, στην Ευρώπη και ίσως και στην χώρα μας; Αυτό φυσικά θα απαιτήσει πολλή δουλειά από την CCM, καθώς θα πρέπει να στήσει δίκτυο αντιπροσώπων, να συμμορφωθεί με τις Euro 5 προδιαγραφές που θα εφαρμοστούν από του χρόνου, αλλά και να μπορεί να παρέχει τις μοτοσυκλέτες σε επαρκή ρυθμό ζήτησης. Μην ξεχνάμε ότι η Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι μία από τις αγορές που ανεβαίνουν στην μοτοσυκλέτα, την στιγμή που όλος ο κόσμος σημειώνει πτώση!