• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Λεπτή και μίνιμαλ ουρά

Honda Neo Sports Cafe

 

Με ένα δεύτερο teaser video, η Honda δίνει λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για το καινούργια της Neo Sports Cafe. Μια γυμνή σύγχρονη μοτοσυκλέτα με ρετρό αισθητική.

Είναι πλέον σίγουρο ότι θα το δούμε στην έκθεση του Μιλάνο και στο καινούργιο βιντεάκι μπορούμε να δούμε κάποιες λεπτομέρειες και μέρος της σιλουέτα του νέου café racer μοντέλου, έστω και στο σκοτάδι. Η ουρά του είναι λεπτή και μίνιμαλ και σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι η βάση πινακίδας στηρίζεται στο ψαλίδι και εκτελεί χρέη πίσω φτερού. Διακρίνεται επίσης ο στρογγυλός προβολέας, που λογικά θα είναι τεχνολογίας LED, ενώ πολλές λεπτομέρειες από αλουμίνιο, θα φροντίζουν να δίνουν την απαραίτητη ρετρό πινελιά, για να εντυπωσιάσουν τους λάτρεις του είδους.

Το βίντεο αφήνει να εννοηθεί ότι ο κινητήρας του θα είναι τετρακύλινδρος και η εξάτμιση θα έχει ένα τελικό που θα βγαίνει χαμηλά στη δεξιά πλευρά της μοτοσυκλέτας ώστε να μην κρύβει καθόλου τον εκτεθειμένο πίσω τροχό μιας και το ψαλίδι είναι μονόμπρατσο. Στις 6 Νοεμβρίου θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Bajaj Avenger 2018
Bajaj Avenger 2018
Το ανανεωμένο cruiser μικρού κυβισμού της Bajaj παρουσιάστηκ...
AGV SportModular Refrcative
AGV SportModular Refrcative
Η AGV παρουσιάζει το πρώτο κράνος που συνδυάζει τις υψηλές ε...

περισσότερα »