O πρωταθλητής του 2017 θα δοκιμάσει σε άλλη ομάδα τις δυνάμεις του, σύντομα;

Ο Marquez στην KTM;

Περισσότερες φωνές από τα Paddocks μιλούν για πιθανή μετακίνηση του Ισπανου πολυπρωταθλητή στην ΚΤΜ, σε μια μεταγραφή που θα ταράξει πάρα πολύ τα νέρα στα Moto GP! Τι θα γίνει;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Μετά τα επίσημα δοκιμαστικά στη Sepang της Μαλαισίας, ακούστηκε ξανά το σενάριο ότι ο Marc Marquez θα μετακινηθεί στην ομάδα της KTM, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Ο 25χρονος Ισπανός άσσος φυσικά απολαμβάνει το ενδιαφέρον άλλων εταιρειών, που θα έδιναν… γη κα ύδωρ για να τον φέρουν στο γκαράζ τους, ωστόσο μέχρι τώρα δεσμεύεται τόσο από συμβόλαιο, όσο και από μια «ταύτιση» με τις επιτυχίες της Honda τα τελευταία 5 χρόνια.

Σημαντικές πηγές του εξωτερικού υποστηρίζουν ότι o Marc Marquez ίσως φέτος να υπογράψει το τελευταίο του συμβόλαιο με την Honda, για να πάει μετά στην ΚΤΜ. Αυτό, όπως λένε οι ίδιες πηγές, θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματά του αφού αν ο Ισπανός συνεχίσει την νικηφόρα πορεία του, θα θέλει να δοκιμάσει να κερδίζει και με άλλο μηχάνημα.

Στις δοκιμές της Sepang, ο Mika Kallio αναφέρει ότι ακολούθησε για αρκετούς γύρους τον Marc με την αγωνιστική RC16 και «κατάλαβε τι λείπει από την μοτοσυκλέτα της KTM, αλλά δεν θέλει να πει τι ακριβώς είναι»! Μάλιστα, ο Kallio είπε ότι παρατήρησε προσεκτικά το στυλ οδήγησης του πρωταθλητή και πως συμπεριφέρεται η μοτοσυκλέτα του, στοιχείο που δηλώνει ότι στην ΚΤΜ, μελετούν τον νεαρό Ισπανό σε βάθος…

Κάπου εδώ να αναφέρουμε, ότι είναι γενικότερα αποδεκτό και γνωστό πως η ΚΤΜ έχει στο στόχαστρο της την Honda, οπότε το να τους «κλέψει» το μεγάλο της αστέρι θα είναι μια σημαντική επιτυχία εναντίον της Ιαπωνικής ομάδας. Ωστόσο, ο Marc είναι σίγουρο ότι θα έχει τεράστιες απαιτήσεις σε χρήματα, μοτοσυκλέτα και υποστήριξη από την ομάδα και η ΚΤΜ δεν έχει ακόμα αγγίξει το απαιτούμενο επίπεδο ανταγωνιστικότητας –όπως όμως είναι λογικό.
 

  • Jimmys

    Αυτοί (της KTM) έλεγαν πριν λίγους μήνες, ότι δε θέλουν οδηγούς τύπου Marquez, γιατί αν νικούν η νίκη θα αποδίδεται στην ικανότητα του οδηγού και όχι στην ομάδα που είναι και ο στόχος τους! Χαχαχαχαχαχα! Τελικά όλοι θέλουν τον....ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

      2