Οδήγησε το πολυαναμενόμενο Moto Guzzi Stelvio στην Piaggio Λυμπερόπουλος

Οδήγησε το πολυαναμενόμενο Moto Guzzi Stelvio στην Piaggio Λυμπερόπουλος

Το ολοκαίνουργιο Moto Guzzi Stelvio εφτασε ήδη στην Piaggio Λυμπερόπουλος και σε περιμένει να το οδηγήσεις και να το κάνεις δικό σου.

H Moto Guzzi μπαίνει και πάλι δυνατά στην κατηγορία των Adventure / Touring, επαναφέροντας το Stelvio και μάλιστα με ένα εντυπωσιακό πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων, που αναπτύχθηκε από την εταιρεία ρομποτικής που έστησε η Piaggio στη Βοστώνη το 2015. Με την τεχνολογία Imaging Radar 4D το «οπτικό πεδίο» του ραντάρ διευρύνεται και δεν επηρεάζεται από τις περιβαλλοντικές συνθήκες ή τις συνθήκες φωτισμού. Οι λειτουργίες του ραντάρ περιλαμβάνουν το Forward Collision Warning (FCW), το οποίο προειδοποιεί τον αναβάτη για πιθανές συγκρούσεις στο μπροστινό μέρος, το Following Cruise Control (FCC), που ρυθμίζει την ταχύτητα της μοτοσυκλέτας με βάση την ταχύτητα των προπορευόμενων οχημάτων, χρησιμοποιώντας ακόμα και το φρένο του κινητήρα, το Lane Change Assist (LCA) που προειδοποιεί για οχήματα που έρχονται από πίσω ή από το πλάι όταν αλλάζεις λωρίδα και τέλος το Blind Spot Information System, που σκανάρει τα τυφλά σημεία σε ακτίνα 30 μέτρων και προειδοποιεί μέσω σήματος τον αναβάτη, τόσο στην οθόνη όσο και στους καρθέπτες. Φυσικά στον εξοπλισμό περιαλμβάνονται και Cornering ABS, Traction Control, Cruise Control, Full LED φωτισμός με DRL και η έγχρωμη οθόνη 5”, που αναλαμβάνει να ενημερώνει τον αναβάτη για όλα τα παραπάνω.  
 



Ο κινητήρας που βρίσκεται στην καρδιά του νέου Stelvio αποδίδει 115 ίππους στις 8.700 σ.α.λ. και 105 Nm ροπής στις 6.750 σ.α.λ. με το 82% της διαθέσιμης ροπής να έρχεται ήδη από τις 3.500 σ.α.λ. Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι 46mm, το οποίο είναι ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση και την απόσβεση και έχει διαδρομή 170mm. Ίδια διαδρομής είναι και το μονό αμορτισέρ της Sachs που βρίσκουμε στο πίσω μέρος, το οποίο είναι και αυτό ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Το σταμάτημα του Moto Guzzi Stelvio αναλαμβάνει ένα ζεύγος πλευστών δίσκων 320mm μπροστά, με τετραπίστονες Brembo δαγκάνες και ένας δίσκος 280mm πίσω με μονοπίστονη δαγκάνα, ενώ το πακέτο ολοκληρώνεται με το Cornering ABS. Κυλάει πάνω σε ακτινωτούς τροχούς 19” και 17” που δέχονται Tubeless ελαστικά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η τιμή του Moto Guzzi Stelvio ξεκινά από τις 16.499 ευρώ και είναι ετοιμοπαράδοτο στην Piaggio Λυμπερόπουλος σε δυο εκδόσεις, αλλά και διαθέσιμο για test ride, ώστε να δεις σε πραγματικές συνθήκες τη λειτουργία όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων. Η Piaggio Λυμπερόπουλος είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος κι επισκευαστή της Piaggio Hellas για τις μάρκες Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi και Moto Guzzi. Στα 4 καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε πλούσια γκάμα νέων και μεταχειρισμένων οχημάτων του ομίλου Piaggio, τα οποία σας καλύπτουν κάθε αγοραστική ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Συνεργείο Motoplex Λ. Βουλιαγμένης 333, Ηλιούπολη Τηλ.: 2109701400
Λ. Μεσογείων 362Α, Αγία Παρασκευή Τηλ.: 2106004050
Λ. Βουλιαγμένης 317 Αγιος Δημήτριος Τηλ.: 2109704500
Λ. Γαλατσίου 58-60, Γαλάτσι Τηλ.: 2102288288
Λ. Αχαρνών 362, Αθήνα Τηλ.: 2102116644

https://lyberopoulos.gr