Μοναδικό θέαμα θα χαρίσουν οι 4 άσσοι της Ducati από τα παγκόσμια πρωταθλήματα.

Οι αγωνιζόμενοι της Ducati στην WDW

Dovi, Lorenzo, Melandri και Davies θα δώσουν δυναμικό παρών στην μεγάλη εκδήλωση της Ducati, για έναν special αγώνα! Δείτε τι ακριβώς…

Στην World Ducati Week, την μεγάλη παγκόσμια συνάντηση των ιδιοκτητών Ducati από όλο τον κόσμο, δυναμικό παρών θα δώσουν και οι 4 αγωνιζόμενοι της Ducati, στα πρωταθλήματα Moto GP και WSBK: Οι Jorge Lorenzo, Andrea Dovizioso, Chaz Davies και Marco Melandri.

Οι 4 αναβάτες θα συνοδευτούν και από σημαντικές προσωπικότητες του αγωνιστικού παρελθόντος της Ducati, όπως οι Casey Stoner, Carlos Checa και Troy Bayliss, οι οποίοι έχουν κερδίσει επίσης πρωταθλήματα για λογαριασμό της μπολωνέζικης εταιρείας. Τέλος, την εμφάνισή τους θα κάνουν και οι Danilo Petrucci και Jack Miller, αναβάτες της Pramac Ducati.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε διαθέσιμες, το μεγάλο θέαμα θα είναι η στιγμή, που οι Dovizioso, Lorenzo, Davies και Melandri θα κάνουν αγώνα με την νέα Panigale V4S, στην πίστα του San Marino! Εκτός από αυτή την κορυφαία στιγμή, οι αναβάτες θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις, αυτόγραφα και φωτογραφικό υλικό, παράλληλα με άλλες μοναδικές για την περίσταση δραστηριότητες. Φυσικά, εκτός από αυτά, οι  αναβάτες θα βρεθούν και κοντά στους fans τους για να μιλήσουν και να τους αποκαλύψουν το πάθος και τα μυστικά τους.

Η World Ducati Week θα πραγματοποιηθεί από 20 μέχρι 22 Ιουλίου, στην πίστα του Misano, ενώ χιλιάδες κάτοχοι Ducati από όλο τον κόσμο αναμένεται να παρευρεθούν.