Όλη η γκάμα της Peugeot σε περιμένει στη Moto Τσαραμιάδης

Όλη η γκάμα της Peugeot σε περιμένει στη Moto Τσαραμιάδης

Τη χρονιά που μας πέρασε ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε για τις μοτοσυκλέτες και τα scooter της Peugeot στην Ελλάδα καθώς την εισαγωγή και τη διάθεσή τους ανέλαβε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ένας επιχειρηματικός όμιλος που μετρά πάνω από έναν αιώνα ζωής και ηγετικής παρουσίας στον κλάδο της αυτοκίνησης και του mobility στην Ελλάδα. Η Peugeot Motocycles είναι ένας από τους μακροβιότερους κατασκευαστές δίτροχων στον κόσμο, που δίνει έμφαση στην απόλαυση της οδήγησης και το 2023 έκλεισε τα 125 χρόνια ιστορίας. Η γκάμα της Γαλλικής εταιρείας περιλαμβάνει scooter από 50 έως 400 κυβικά και θα τα βρεις όλα στη Moto Τσαραμιάδης η οποία θέλοντας να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές μπήκε στο επίσημο δίκτυο της εταιρείας.
 



Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να δεις από κοντά και να αποκτήσεις όλα τα μοντέλα όπως το εντυπωσιακό XP 400 σε δυο εκδόσεις, που συνδυάζει την εμφάνιση και τις δυνατότητες μιας Adventure μοτοσυκλέτας με την πρακτικότητα ενός scooter, το ξεχωριστό τρίτροχο Metropolis 400 που δίνει έμφαση στην άνεση και τους χώρους, καθώς και πολλές προτάσεις στα 50, 125 και 200 κυβικά που διακρίνονται για την ποιότητά τους, όπως τα Tweet, Django, Pulsion και Kisbee, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η πολυαναμενόμενη μοτοσυκλέτα PM-01 στα 125 κυβικά. Είτε θέλεις να μετακινείσαι μέσα στην πόλη οικονομικά και άνετα, είτε να κάνεις μακρινά ταξίδια, η Moto Τσαραμιάδης έχει το ιδανικό Peugeot για εσένα.     

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στα καταστήματα της εταιρείας θα βρεις ακόμα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων κατασκευαστών, ενώ μπορείς να προγραμματίσεις και το service της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί πραγματοποιούν κάθε εργασία συντήρησης και επισκευής σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα κάθε εταιρείας διασφαλίζοντας έτσι την σωστή λειτουργία και την αξιοπιστία του οχήματος.     

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Κεντρικό κατάστημα

Πειραιώς 69
Τηλ: 210 3252294

  • Υποκατάστημα

Πειραιώς 71

Τηλ: 210 3252296

  • Τμήμα μεταχειρισμένων

Πειραιώς 74

Τηλ: 210 5233304 - 210 2920862

  • Συνεργείο

Αγίων Ασωμάτων 40

Τηλ: 210 3220500

www.tsaramiadis.com