net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

SMF MOTOSHOW 2017

Tο Motoshow 2017 περνά στην ιστορία σαν το καλύτερο, μεγαλύτερο, λαμπρότερο έως σήμερα!

 
Το κοινό που πέρασε από τη ΔΕΘ το τετραήμερο 11-14 Μαϊου είναι το ίδιο κοινό με αυτό που θέλαμε. Σημερινοί και αυριανοί μοτοσυκλετιστές με όρεξη για δημιουργία, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, όλοι με πάθος για τα δίτροχα. Πολλοί ήρθαν από γειτονικές χώρες, καθιστώντας το φεστιβάλ αρωγό της βαλκανικής εμπορικής ανάπτυξης. Οι 15.800 επισκέπτες ανέδειξαν τη δυναμική του θεσμού, που αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του και όλα τα στάνταρ που είχε θέσει. Ένα μόνιμο χαμόγελο ήταν χαραγμένο στο πρόσωπο όλων των παρευρισκόμενων, μια διάχυτη αισιοδοξία για την αυριανή μέρα της μοτοσυκλέτας και του scooter.

Το σίγουρο είναι πως όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι, τόσο από την πληθώρα των νέων μοντέλων και αξεσουάρ, όσο και από τα εντυπωσιακά σόου που είδαν από κοντά. Επαγγελματίες αναβάτες και κασκαντέρ έκαναν απίστευτα πράγματα, μέσα και έξω από την έκθεση, οι δραστηριότητες ήταν συνεχείς, το ίδιο και οι διαγωνισμοί.

Τα μεγάλα δώρα του SMF Motoshow ήταν προσφορά του κεντρικού χορηγού MrKTEO και αφορούσαν σε δύο scooter Gemini 125! Παράλληλα έγιναν πολλές κληρώσεις και διαγωνισμοί με ποικίλα δώρα!

Το ραντεβού έχει ήδη κλειστεί για το τριήμερο 18-20 Μαϊου 2018 και κανονίστηκε μετά από γενική επιθυμία. Ο κόσμος της Β. Ελλάδας έχει αγκαλιάσει το θεσμό και το SMF Motoshow δεσμεύεται για ένα ακόμα καλύτερο φεστιβάλ, για το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του! Μείνετε συντονισμένοι, το Motoshow 2018 θα έχει πολλές ακόμα εκπλήξεις!

 
  • Νικόλαος Ταρινίδης

    Η έκθεση με τα καινούργια μοντέλα ήταν πάρα πολύ καλή και σου προσέφερε την δυνατότητα να δεις από κοντά νέα μοντέλα. Εκεί όμως που πραγματικά υπήρξε θέμα και φάνηκε μια προχειρότητα ήταν την Κυριακή το πρωί όπου λόγω διακοπής περιμέναμε μέσα στον ήλιο για 50 λεπτά και παραπάνω. Θα έπρεπε να είχε προβλέψει η διοργανώτρια αρχή έναν τέτοιο αστάθμητο παράγοντα. Δεύτερον το test drive ήταν για γέλια να μην πω για κλάμα λόγω του περιορισμένου χώρου. Καλύτερα να μην υπήρχε οδήγησα για 5 λεπτά μόνο με πρώτη και συνεχώς πατούσα φρένο τι να καταλάβεις;;;; Από συμπεριφορά μέσα στην έκθεση πάρα πολύ καλή και ευγενική. Αυτοί του που βρισκόταν στο test ride απλά ανάγωγη και απολίτιστοι. Με εκτίμιση

     

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ