net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι Shell & Ducati ανανέωσαν τη συνεργασία τους για άλλα 3 χρόνια.

Shell & Ducati

Οι εταιρείες Shell και Ducati ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα 3 χρόνια, ενισχύοντας έτσι τη νέα συμφωνία προμήθειας και προωθώντας ταυτόχρονα το νέο λάδι κινητήρα «Shell Advance Ducati».

 
Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία, η Shell, ο αποκλειστικός προμηθευτής της Ducati για λάδια κινητήρων, παρουσιάζει το νέο της προϊόν, «Shell Advance Ducati». Το νέο λιπαντικό είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον Ιταλό κατασκευαστή μοτοσυκλετών.
 
Η τεχνική συνεργασία μεταξύ των δυο αυτών μεγάλων εταιρειών αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία τόσο στην πίστα όσο και στο δρόμο, επιτρέποντας τη σταθερή ανάπτυξη των λιπαντικών για μοτοσυκλέτες Shell Advance, δοκιμάζοντας αυτές στις πιο ακραίες συνθήκες προς όφελος των μοτοσυκλετιστών όλου του κόσμου.

Σύμφωνα με τον προέδρο της Shell, Marco Brun, το λιπαντικό Shell Advance Ultra είναι το μόνο λάδι κινητήρα, που συνιστάται για την Ducati και το νέο κοινό προϊόν ενδυναμώνει τη συνεργασία των δυο εταιρειών. Η Shell και η Ducati ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 1999, παράλληλα με το «Shell Ducati Corse World Superbike Championship», και στη συνέχεια η συνεργασία τους επεκτάθηκε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP τέσσερα χρόνια αργότερα.

Πρόκειται για  μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες σε αγώνες μοτοσυκλετών με πάνω από 150 νίκες και 7 παγκόσμιους τίτλους στα MotoGP (2007) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike (1999, 2001, 2003, 2004, 2006, 2008). Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali, η Shell βοήθησε ως εταίρος στην επιτυχία της Ducati όχι μόνο στις επιδόσεις των αγώνων, αλλά βελτίωσε την ταχύτητα των μοτοσυκλετών και γενικότερα ενίσχυσε την αξιοπιστία της εταιρείας.

Το «Shell Advance Ducati» έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια πλήρη προστασία, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη καθαριότητα των εμβόλων, την προστασία του κινητήρα από τη φθορά και τη βέλτιστη απόδοση σε υψηλές θερμοκρασίες.
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ