Στην Moto Trade θα βρεις τα ιταλικά γρανάζια PBR
Στην Moto Trade θα βρεις τα ιταλικά γρανάζια PBR
Στην Moto Trade θα βρεις τα ιταλικά γρανάζια PBR
  • Στην Moto Trade θα βρεις τα ιταλικά γρανάζια PBR
  • Στην Moto Trade θα βρεις τα ιταλικά γρανάζια PBR
  • Στην Moto Trade θα βρεις τα ιταλικά γρανάζια PBR

Στην Moto Trade θα βρεις τα ιταλικά γρανάζια PBR

Στην ευρεία γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ που θα βρεις στην Moto Trade, προστίθενται πλέον και τα γρανάζια της PBR τα οποία αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στην Ιταλία.

Η PBR είναι μία ιταλική εταιρεία με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των γραναζιών, που διαθέτει πλέον μία βιομηχανία παραγωγής περισσότερων από 3.000 προϊόντων ημερησίως, ανάμεσα στα οποία πλέον εκτός από γρανάζια περιλαμβάνονται και τιμόνια, διάφορα αξεσουάρ και κιτ αλυσιδογράναζων. Αποτελεί ένα από τα κορυφαία Brands στον χώρο και από τα πρώτα χρόνια "ζωής" της επιδίωξε την διεύρυνση της τεχνογνωσίας της, μέσω της ενασχόλησης με το αγωνιστικό παρασκήνιο. Έτσι μέσω της συνεργασίας της με μεγάλες κατασκευάστριες μοτοσυκλετών, κατάφερε να εκτοξεύσει την ποιότητα των προϊόντων της αφού δοκιμάζονται στις πιο απαιτητικές συνθήκες, σε εκτός αλλά και εντός δρόμου αγώνες. Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία είναι στοιχεία στα οποία δίνει ύψιστη προσοχή η PBR, ενώ παράλληλα τα προϊόντα της είναι ανοξείδωτα και κατασκευάζονται με CNC μέθοδο σε μηχανήματα ακριβείας. Η τεχνογνωσία του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, έχει αναπτυχθεί περαιτέρω από την συνεργασία της με ομάδες του παγκόσμιου πρωταθλήματος των Superbikes και άλλων πρωταθλημάτων αγώνων ταχύτητας, όπως επίσης και Motocross.

Είτε οδηγείς Supersport μοτοσυκλέτα ή γενικότερα Street, είτε είσαι λάτρης της χωμάτινης οδήγησης, η PBR έχει ό,τι γρανάζι χρειαστείς, αφού από το 1973 διεύρυνε την γραμμή παραγωγής της προσθέτοντας after market προϊόντα, διαθέτοντας πλέον γρανάζια για κάθε τύπου μοτοσυκλέτα. Η αλλαγή γραναζιών είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να αλλάξεις την σχέση της τελικής μετάδοσης, είτε επιθυμείς να "ζωντανέψεις" την δύναμη της μοτοσυκλέτας σου, είτε να ταξιδεύεις με χαμηλότερες στροφές (αφαιρώντας δόντια εμπρός και προσθέτοντας πίσω ή το αντίθετο αντίστοιχα). Παράλληλα η ανθεκτικότητά τους, συνεπάγεται μειωμένη φθορά και ανάγκη για αλλαγή τους ανά πιο αραιά χρονικά διαστήματα ενώ οι απώλειες ισχύος στην μετάδοση μειώνονται.

Η Moto Trade, διαθέτει πλέον στην γκάμα της τα γρανάζια της PBR και στην ιστοσελίδα της θα βρεις εκείνα που ψάχνεις για την μοτοσυκλέτα σου, όπως επίσης και τον τύπο αλυσίδας με την οποία ταιριάζουν κάνοντας κλικ εδώ. Εκτός από μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, αξεσουάρ και after market προϊόντων για την μοτοσυκλέτα σου, στο κατάστημα της Moto Trade θα βρεις επίσης είδη ένδυσης αναβάτη, προϊόντα βελτίωσης και ελαστικά. Παράλληλα, η εταιρεία προσέθεσε πρόσφατα στην "φαρέτρα" της τακάκια της Adige και τα λιπαντικά της Nils, δύο επίσης ιταλικές εταιρείες με πολυετή εμπειρία στον χώρο που δραστηριοποιούνται με ποιοτικά προϊόντα. Με ένα κλικ στο mototrade.gr θα δεις ό,τι ψάχνεις για το δίκυκλό σου, ενώ μπορείς να κάνεις και online αγορές με την δυνατότητα πληρωμής τους με αντικαταβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Moto Trade 


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μάθετε περισσότερα >>>
MOTOTRADE ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ 10, 57200, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ