Στο δρόμο

    Στο δρόμο

    Συμβιώνοντας με το Address 125 για μια εβδομάδα, μπορούμε να πούμε ότι μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι από τα συνολικά του χαρίσματα. Το μικρό του μέγεθος (μεταξόνιο 1.265mm και πλάτος μόλις 690mm) το έκανε να παρακάμπτει άνετα όλες τις συνθήκες κίνησης και να μας φέρνει γρήγορα στον προορισμό μας, ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες και ώρες. Η μεγάλη σέλα επιτρέπει στον καθένα να βρει τη θέση οδήγησης που του ταιριάζει συμβάλλοντας στην άνεση.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


    Μπορεί στα χαρτιά η ιπποδύναμή του να μην κινείται στο άνω άκρο της κατηγορίας Α1, όμως ο νέος κινητήρας δίνει στο Address 125 ωραίο τράβηγμα χαμηλά, ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό για ένα σκούτερ πόλης. Η τελική του φτάνει τα περίπου 90-95 χιλιόμετρα, χωρίς όμως να ακούς τον κινητήρα να διαμαρτύρεται όσο βρίσκεσαι σε αυτή την περιοχή.

    Ένα χαρακτηριστικό που μας ξένισε είναι οι μικρές διαστάσεις των τροχών, οι οποίες μπορεί να βοηθούν κάποιον νεοφερμένο στο χώρο της μοτοσυκλέτας (που είναι άλλωστε μεγάλο μερίδιο του κοινού που στοχεύει ένα σκούτερ σαν το Address 125) αλλά θέλουν λίγη ώρα οδήγησης ώστε να το συνηθίσει ένας πιο έμπειρος αναβάτης. Όταν αυτό συμβεί (και συμβαίνει αρκετά γρήγορα) όλα κυλούν ήρεμα στη σέλα του.
     

    Σελίδα 1Suzuki Address 125 – Test
    Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα Κατασκευής
    Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
    Σελίδα 4Κινητήρας
    Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
    Σελίδα 6Στο δρόμο
    Σελίδα 7H άποψή μας
    Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά