Η σέλα είναι πολύ άνετη και σε συνδυασμό με το χαμηλό της ύψος, εξασφαλίζει ευχάριστες ώρες διαμονής στον αναβάτη.

Η ξεχωριστής σχεδίασης ψηφιακή οθόνη παρέχει πλήθος πληροφοριών στον αναβάτη.

Aνεση – Εργονομία – Με το βλέμμα στη φιλικότητα

 Το Ζ φροντίζει να φέρει τον αναβάτη σε μια άνετη και ουδέτερη αλλά παράλληλα σπορ θέση οδήγησης, με την απόσταση από το επίπεδο τιμόνι να είναι μικρή. Έτσι διευκολύνει το χειρισμό και δεν φορτίζει τους καρπούς.

Μπορεί η σέλα να ακολουθεί την compact σιλουέτα και να μην είναι αρκετά φαρδιά, έχει όμως πλούσιο αφρώδες και είναι ιδανική για μακρινές βόλτες χωρίς να ενοχλήσει τον οδηγό. Σε συνδυασμό μάλιστα με το χαμηλό της ύψος που βρίσκεται στα 790 χιλιοστά, θα βολέψει ακόμα και πιο βραχύσωμους αναβάτες, αφού θα πατήσουν με άνεση τα πόδια στο έδαφος , προσφέροντας τους σιγουριά. Το κομμάτι που αναλογεί στον συνεπιβάτη είναι άνετο αλλά σχετικά μικρό και αν λάβετε υπόψη σας και την απουσία χειρολαβών, τότε ενδείκνυται περισσότερο για βόλτες μικρών αποστάσεων.

Οι διακόπτες είναι σωστά τοποθετημένοι και οι μανέτες του συμπλέκτη και του φρένου ρυθμίζονται σε 5 θέσεις, επιτρέποντας στον αναβάτη να τις προσαρμόσει στο μέγεθος των χεριών του. Η νέα πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων διαθέτει όλες τις απαραίτητες για τον αναβάτη πληροφορίες.

Αποτελείται από ένα μεγάλο στροφόμετρο στο επάνω μέρος και ακριβώς στο κέντρο της οθόνης υπάρχει η ένδειξη της επιλεγμένης σχέσης και το ταχύμετρο. Αριστερά και δεξιά απεικονίζονται η θερμοκρασία του κινητήρα και η στάθμη καυσίμου. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ ολικού και μερικού χιλιομετρητή, στιγμιαίας και μέσης κατανάλωσης καυσίμου, μετρητή αυτονομίας και ρολογιού. Το στροφόμετρο διαθέτει μια μοναδική ψηφιακή ένδειξη σάρωσης ή οποία διαθέτει 3 διαφορετικές παραλλαγές εμφάνισης και μπορεί να προγραμματιστεί ανά 500 σαλ., για να προειδοποιεί τον αναβάτη για την έγκαιρη αλλαγή ταχυτήτων. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ