Θα βρεις το Michelin Anakee Road στο Wheel City
Θα βρεις το Michelin Anakee Road στο Wheel City
Θα βρεις το Michelin Anakee Road στο Wheel City
  • Θα βρεις το Michelin Anakee Road στο Wheel City
  • Θα βρεις το Michelin Anakee Road στο Wheel City
  • Θα βρεις το Michelin Anakee Road στο Wheel City

Θα βρεις το Michelin Anakee Road στο Wheel City

Το νέο Michelin Anakee Road έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες των μεγάλων Adventure μοτοσυκλετών που διανύουν πολλά ασφάλτινα χιλιόμετρα σε ταξίδια, είτε σε επαρχιακούς δρόμους είτε στον αυτοκινητόδρομο.

Στην σειρά ελαστικών Anakee, προστίθεται άλλο ένα νέο μέλος, το οποίο ονομάζεται Road και προορίζεται για ασφάλτινη χρήση. Είναι ένα ελαστικό 90/10, για 90% χρήση στην άσφαλτο δηλαδή και 10% στο χώμα. Θα ικανοποιήσει αναβάτες μεγάλων αλλά και μεσαίων adventure μοτοσυκλετών, που οδηγούν κυρίως στην άσφαλτο, αλλά δεν θα διστάσουν να λερώσουν τα "παπούτσια" τους σε μία χωμάτινη διέλευση που θα βρεθεί στο διάβα τους. Ένα από τα σημεία στα οποία έχει δώσει μεγάλη προσοχή η Michelin είναι η διάρκεια ζωής, καθώς ένα ελαστικό που χρησιμοποιείται σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων πρέπει να "βγάζει" πολλά χιλιόμετρα και να είναι ανθεκτικό. Έτσι το κεντρικό τμήμα της γόμας είναι ενισχυμένο, ενώ η ειδικά μελετημένη χάραξη προσφέρει αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης και σε βρεγμένο οδόστρωμα, διώχνοντας αποτελεσματικά το νερό κάτω από το πέλμα του ελαστικού, άλλωστε οι ταξιδευτές γνωρίζουν πως οι αλλαγές του καιρού μπορεί να είναι αιφνίδιες και η καλή πρόσφυση έχει την μεγαλύτερη σημασία στην βρεγμένη άσφαλτο.


Όπως και το νέο Road, το νέο Michelin Anakee Road έχει σχεδιαστεί για ασφάλτινη χρήση και αποκτά την τεχνολογία 2CT+ που συνδυάζει μία πιο σκληρή γόμα στο κέντρο του ελαστικού και μία πιο μαλακή στα πλαϊνά για καλύτερη πρόσφυση κατά το πλάγιασμα. Έτσι παρέχεται σταθερότητα και αντοχή, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και τον χειρισμό. Αυτό το ελαστικό συνδυάζει επιδόσεις και άνεση, δίνοντάς σου την δυνατότητα να κινείσαι με πιο σπορ ρυθμούς σε "σφιχτά" επαρχιακά κομμάτια.



Το νέο Anakee Road είναι διαθέσιμο σε 8 διαστάσεις συνολικά για τροχούς 21, 19, 18 και 17 ιντσών, 4 για εμπρός (90/90-21, 110/80R19, 120/70R19, 120/70ZR19) και 4 για πίσω (150/70R18, 150/70R17, 170/60R17, 170/60ZR17). Παράλληλα υπάρχουν και οι σειρές Anakee Adventure (80/20) και Anakee Wild (50/50) για να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε αναβάτη κι εκείνων που αναζητούν σκληρές, χωμάτινες εξορμήσεις.


 

Θα βρεις το Michelin Anakee Road στο κατάστημα Wheel City μαζί με όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών των μεγαλύτερων εταιρειών, καθώς και μεγάλη ποικιλία από αλυσίδες, γρανάζια, αντικλεπτικά ABUS και LUMA, εξατμίσεις MIVV και G.P.R, σωληνάκια υψηλής πίεσης FREN TUBO, μπαταρίες, γάντια, αδιάβροχα και διάφορα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μάθετε περισσότερα >>>
WHEEL CITY  ΛΥΓΝΟΣ Δ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
Κάρπου 24, 11631, Αθήνα