Το MotoGP επιστρέφει στην πίστα του Brno

Το MotoGP επιστρέφει στην πίστα του Brno

Τετραετές συμβόλαιο μεταξύ MotoGP και Brno
To 1965 διεξήχθη ο πρώτος αγώνας
Περισσότερο θέαμα με τον αγώνα “Tissot Sprint”

Τετραετές συμβόλαιο μεταξύ MotoGP και Brno

Η πίστα του Brno της Τσεχίας επανέρχεται στο ημερολόγιο των αγώνων του MotoGP από το 2025 φέρνοντας χαμόγελα ικανοποίησης στο κοινό και στους διοργανωτές των αγώνων. Αυτή η επιστροφή είναι το αποτέλεσμα μιας νέας συμφωνίας μεταξύ της Dorna Sports που είναι ο αποκλειστικός διοργανωτής του MotoGP και της διοίκησης της πίστας του Brno. Η συμφωνία αυτή καλύπτει μια τετραετή περίοδο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2029, διασφαλίζοντας ότι το MotoGP θα διεξάγεται στην ιστορική αυτή πίστα για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.
 

To 1965 διεξήχθη ο πρώτος αγώνας

Η συμφωνία αυτή δεν είναι μόνο σημαντική για την Τσεχία, αλλά και για το MotoGP, καθώς η πίστα του Brno έχει μια πλούσια ιστορία στον κόσμο των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και είναι πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες. Το 1965 είναι η πρώτη χρονιά όπου φιλοξενήθηκε το MotoGP στην πίστα του Brno καθιερώνοντας το από τότε έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του κοινού. Μετά από μια απουσία τεσσάρων ετών, η σεζόν του 2025 θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου μεταξύ MotoGP και Brno. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Περισσότερο θέαμα με τον αγώνα “Tissot Sprint”

Σε δηλώσεις του ο CEO της Dorna SportsCarmelo Ezpeleta, τόνισε την ικανοποίηση της διοργανώτριας εταιρείας από την συμφωνία και αναφέρθηκε στην μακρά παράδοση της πίστας στους αγώνες MotoGP και σε αξέχαστες στιγμές που έχουν λάβει χώρα σε αυτή. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το Tissot Sprint”, έναν αγώνα μικρότερης διάρκειας, συνήθως το μισό της κανονικής απόστασης του κύριου αγώνα της Κυριακής, προσφέροντας ακόμα περισσότερη ψυχαγωγία στο κοινό και την ευκαιρία στους αναβάτες να διεκδικήσουν βαθμούς και μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα.