net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μικρότερο Duke στον κόσμο

Το μικρότερο Duke στον κόσμο

Ένα κατάστημα στην Ινδία προσφέρει σε ιδιοκτήτες TVS Scooty Pep τη δυνατότητα μεταμόρφωσής του σε ένα mini KTM Duke 200. Η τροποποίηση αυτή κοστίζει 970 ευρώ.

 
Το μοντέλο έχει ένα μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα, χωρητικότητας 88 κ.εκ. και αποδίδει 5 ίππους και 0.6 κιλά ροπής.  Έχει τελική ταχύτητα περίπου στα 80 χλμ/ώρα. Στο μπροστινό τμήμα τοποθετήθηκε ένας προβολέας DUKE 200, πορτοκαλί ατσάλινα κάγκελα σε στυλ χωροδικτυώματος, που δίνουν την αίσθηση του Duke, μια μονή ανάρτηση στο πίσω μέρος και μια χειροποίητη εξάτμιση. 

Επιπρόσθετα, ο πωλητής προσφέρει κι ένα κιτ για το Honda Navi. Οι τροποποιήσεις, που έγιναν από τον πωλητή περιλαμβάνουν: επέκταση ντεπόζιτου από το Duke 200, αυτοκόλλητα, προβολείς από το Duke 200, ανυψωμένο τιμόνι, χωριστά καθίσματα και αναβαθμισμένη εξάτμιση.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητήρα παραμένουν τα ίδια. Tο Navi έχει κινητήρα 110 κ.εκ. και CVT, που έχει δανειστεί από την Activa. Η απόδοσή του είναι 7.8 ίππους και 0.9 κιλά ροπής. Το μοντέλο διατίθεται σε 5 αποχρώσεις: Patriot Κόκκινο, Hopper Πράσινο, Shasta Λευκό, Sparky Πορτοκαλί και Μαύρο.

 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ