net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τέλος εποχής για τα MP3 "Enjoy"

Τρίκυκλο «Enjoy»

Όταν η εταιρεία «Enjoy» ανακοίνωσε την ακύρωση της υπηρεσίας ανταλλαγής σκούτερ, αμέσως τράβηξε το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών, που αναζητούσαν να αγοράσουν MP3 με μειωμένες τιμές. Δεν υπήρχε, όμως, καμία εξέλιξη και τα σκούτερ επέστρεψαν στην εταιρεία ενοικίασης ENI με την οποία συνεργάζονταν.

 
Η εταιρεία «Enjoy», που ξεκίνησε το 2015, θα αποσυρθεί από την αγορά επίσημα από την 1η Ιουλίου. Πέντε από τα MP3 της Piaggio (ενεργά στη Ρώμη, το Μιλάνο και την Κατάνια) θα αντικατασταθούν από κόκκινα Fiat 500.

Τα κακά νέα της εταιρείας έγιναν πρωτοσέλιδο στον ιταλικό τύπο και πολλοί αναβάτες ήλπιζαν να πάρουν κάποιο «παρατημένο» σκούτερ σε προσιτή τιμή. Τα σκούτερ θα επιστρέψουν στην εταιρεία ενοικίασης ENI και θα υποστούν μερικές αλλαγές, προκειμένου να μεταπωληθούν μέσω των αντιπροσωπειών σε τιμές αγοράς.

Πιθανότατα, οι αλλαγές στο σκούτερ θα συμπεριλαμβάνουν την απομάκρυνση του λογότυπου της «Enjoy», την μπροστινή κάμερα και το ταχύμετρο. Συνεπώς, θα διαγραφούν τα ίχνη του σκούτερ, ώστε να πωληθεί σαν νέο μοντέλο.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ