Voge DS525X: Ηγέτης στις Πωλήσεις για το Πρώτο Οκτάμηνο του 2024
Voge DS525X: Ηγέτης στις Πωλήσεις για το Πρώτο Οκτάμηνο του 2024
  • Voge DS525X: Ηγέτης στις Πωλήσεις για το Πρώτο Οκτάμηνο του 2024
  • Voge DS525X: Ηγέτης στις Πωλήσεις για το Πρώτο Οκτάμηνο του 2024

Voge DS525X: Ηγέτης στις Πωλήσεις για το Πρώτο Οκτάμηνο του 2024

439 ταξινομήσεις για την DS 525X
Απόδοση 48 ίππων, ιδανική για Α2 κατηγορία
Υπερπλήρης εξοπλισμός
Η Voge συνδύασε άριστα ποιότητα με τιμή

VOGE: 300DS Με δώρο top case αλουμινίου.

439 ταξινομήσεις για την DS 525X

Η κυριαρχία του Voge DS525X παραμένει αδιαμφισβήτητη, με το δημοφιλές Adventure μοντέλο να αναδεικνύεται στην κορυφή των πωλήσεων μοτοσυκλετών για το πρώτο οκτάμηνο του 2024, ανεξαρτήτως κυβισμού, καταγράφοντας 439 ταξινομήσεις και αφήνοντας πίσω του γνωστά ανταγωνιστικά μοντέλα.

Το Voge DS525X είχε δείξει απο την αρχή οτι θα ήταν ένα άκρως ανταγωνιστικό μοντέλο φιγουράγοντας στις πρώτες θέσεις των ταξινομήσεων από την αρχή της χρονιάς. Αυτό αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι αναβάτες στην Voge η οποία είναι μια σχετικά νέα εταιρεία στην εληνική αγορά ανταγωνιζόμενη πολλούς και καταξιωμένους κατασκευαστές. Το DS525X ακουμπάει το “ταβάνι“ της Α2 κατηγορίας με εξοπλισμό αντάξιο ακριβότερων μοντέλων που υπερκαλύπτει τις ανάγκες των αναβατών αποτελώντας ένα ποιοτικό σύνολο που δεν υστερεί πουθενά. 

Απόδοση 48 ίππων, ιδανική για Α2 κατηγορία

Σε μια κατηγορία που πλέον έχει γίνει εξαιρετικά ανταγωνιστική, η Voge DS525X προσφέρει πολλά με χαμηλό κόστος. Ο δικύλινδρος κινητήρας της φτάνει στα όρια του διπλώματος Α2, αποδίδοντας 48 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 44,5Nm στις 7.000 σ.α.λ. Διαθέτει δύο χαρτογραφήσεις, Eco και Sport, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (traction control) και υποβοηθούμενο συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης. Στον τομέα των περιφερειακών, η Voge DS525X δεν κάνει συμβιβασμούς, με πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB και σύστημα φρένων της Nissin. Ως αυθεντικό adventure μοντέλο, μπορεί να σε πάει παντού, εξοπλισμένη με ακτινωτούς τροχούς 19 και 17 ιντσών και tubeless ελαστικά διπλής χρήσης Metzeler Tourance.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Υπερπλήρης εξοπλισμός

Η μοτοσυκλέτα διαθέτει προστατευτικά κάγκελα και σχάρα από ανοξείδωτο ατσάλι, κεντρικό σταντ, ρυθμιζόμενες μανέτες και ζελατίνα, προστατευτικές χούφτες, θύρα USB και παροχή 12V για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Επιπλέον, εξοπλίζεται με LED προβολείς ομίχλης, που συνήθως αποτελούν προαιρετικό εξοπλισμό με επιπλέον κόστος. Η ενημέρωση του αναβάτη γίνεται μέσω μιας ευμεγέθους 7άρας οθόνης TFT, με πληθώρα ενδείξεων και αυτόματη ρύθμιση φωτισμού ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες. Υποστηρίζει σύνδεση smartphone μέσω Bluetooth, προσφέροντας έλεγχο μουσικής, κλήσεων και πλοήγηση turn-by-turn. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της είναι η ένδειξη πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών (TPMS), επιτρέποντας στον αναβάτη να παρακολουθεί την κατάσταση της μοτοσυκλέτας του σε πραγματικό χρόνο.