Wheel City: 25 ευρώ έκπτωση σε επιλεγμένα ελαστικά

Η Black Friday χτύπησε και στο Wheel City, το οποίο σας κάνει έκπτωση 25 ευρώ στις τιμές του site σε συγκριμένες κατηγορίες ελαστικών.

Αν έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις λάστιχα στη μοτοσυκλέτα σου, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις. Μόνο για την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου το Wheel City προσφέρει ελαστικά των πιο δημοφιλών κατηγοριών 25 ευρώ φθηνότερα από τις τιμές του site. Η έκπτωση αφορά ζευγάρι καινούριων race/track day, hypersport, supersport, sportouring, supermoto και on-off ελαστικών. Εκμεταλλεύσου με τον καλύτερο τρόπο τη Black Friday και κάνε το καλύτερο δώρο σε εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου. Τοποθέτησε ένα επώνυμο ζευγάρι ελαστικών σε χαμηλότερη τιμή και απόλαυσε βελτιωμένη συμπεριφορά και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Και μην ξεχνάς ότι εκτός από όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών των μεγαλύτερων εταιρειών, στο Wheel City θα βρεις μεγάλη ποικιλία από αλυσίδες, γρανάζια, αντικλεπτικά ABUS και LUMA, εξατμίσεις MIVV και G.P.R, σωληνάκια υψηλής πίεσης FREN TUBO, μπαταρίες, γάντια, αδιάβροχα και διάφορα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κάρπου 24, Αθήνα
τηλ.:2109018066
www.wheelcity.gr
Facebook Page