net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια φουτουριστική cruiser Ducati

Μια φουτουριστική cruiser Ducati

XDiavel Thiverval: Μια φουτουριστική cruiser Ducati

Μετά από δυο concept μοτοσυκλέτες, το XDiavel από τον Roland Sands και το draXter από το Ducati Design Center, η Ducati ανέθεσε στα δημιουργικά χέρια του Fred Krugger και ένα τρίτο μοντέλο.

 
Το νέο μοντέλο ονομάζεται «Thiverval» και είναι μια φουτουριστική, cruiser μοτοσυκλέτα με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ενώ παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με το XDiavel, αποδεικνύει επίσης τις δυνατότητες της στην custom έκδοσή της.

Το Thiverval, που πήρε το όνομά του από μια μικρή πίστα αγώνων στα περίχωρα του Παρισιού, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση 1η Ιουλίου στο «Lifestyle Village» κατά τη διάρκεια του « Bikers1` Classics», ένα γεγονός που προσελκύει χιλιάδες αγωνιστικά, café racer  και custom μοντέλα.

Ο κινητήρας έχει παραμείνει σε πρώτη προβολή, ενώ το πλαίσιο χωροδικτύωμα έχει εσκεμμένα κρυφτεί για να απλοποιήσει τις γραμμές της μοτοσυκλέτας. Ο αρχικός προβολέας διατηρήθηκε ως ένα ξεκάθαρα αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό XDiavel, ενώ το ντεπόζιτο και η ουρά έχουν αναθεωρηθεί. Η σέλα και η εξάτμιση ενσωματώνονται στην ουρά, που διαθέτει ένα φανάρι, πραγματικό στολίδι.

Το Thiverval μαζί με όλο τον κόσμο της XDiavel θα παρουσιαστεί 1-2 Ιουλίου στο «Bikers` Classics».

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ