LIVE: κίνηση στους δρόμους

Υποψήφιος στα “Bravo! Sustainability Awards 2024“ ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Υποψήφιος στα “Bravo! Sustainability Awards 2024“ ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Υποψήφιος στην κατηγορία Bravo Environment
Εγκατάσταση 1.922 φωτοβολταϊκών πάνελ
Η ανοιχτή ψηφοφορία λήγει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024

Ο  Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη συμμετέχει στα  “Bravo! Sustainability Awards 2024“ και είναι υποψήφιος στην κατηγορία Bravo Environment με την πρωτοβουλία Η ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - Solar Power in Motion for a Sustainable Future for All η οποία αφορά την εγκατάσταση 1.922 φωτοβολταϊκών πάνελ στις στέγες του εμβληματικού κτηρίου στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στη Λεωφ. Αθηνών 71, στην Αθήνα.  

Η ανάδειξη των νικητών στα Bravo! Sustainability Awards 2024 προκύπτει τόσο από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων όσο και από την ψηφοφορία του κοινού. 

Η πρωτοβουλία του ομίλου περιλαμβάνει:
-1.922 Φωτοβολταϊκά Πάνελ
-999,44 kW Ισχύς
-1.470.000 kWh Παραγόμενης Ηλεκτρικής Ενέργειας Ετησίως
-82 - 88% Ετήσια Κάλυψη Ενεργειακών Αναγκών και Εξοικονόμηση Ενέργειας
-500 Τόνοι Μείωσης Εκπομπών Διοξειδίου του Aνθρακα (CO2)

Τα BravoSustainability Awards 2024 αναδεικνύουν τις πρωτοβουλίες που δημιουργούν τη Βιώσιμη Ελλάδα

Πρόκειται για έναν θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, υποστηρίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον. 
Μέσω των Bravo Sustainability Awards δίνεται έμφαση στην προώθηση ενός συστηματοποιημένου κοινωνικού διαλόγου, με στόχο τη δημιουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής απόψεων, ενημέρωσης και ανοιχτής διαβούλευσης, καθώς και μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Οι Ενεργοί Πολίτες αποτελούν μία πολύ σημαντική ομάδα του Θεσμού. Συνδέονται με τη μεγάλη κοινότητα του Θεσμού Bravo και συμβάλλουν στο μετασχηματισμό των προγραμμάτων που απευθύνονται σε αυτούς μέσα από τη διαδικασία της ανοιχτής ψηφοφορίας κοινού.

Η ανοιχτή ψηφοφορία λήγει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024.