Ο Bautista απογοητευμένος από τον αγώνα στο Motegi, προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του στο Philip Island.

Suzuki και Philip Island

Απ’ότι δείχνουν τα ιστορικά γεγονότα, η GSV-R και Philip Island δεν πάνε μαζί, παρ’όλ’αυτά η Suzuki πηγαίνει εξοπλισμένη με πολλή αισιοδοξία στη χειρότερή πίστα γι αυτήν.

 
Η Suzuki θεωρεί την Philip Island μια από τις χειρότερες πίστες και αυτό γιατί η GSV-R δεν συνεργάζεται καλά με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τις ανοιχτές και γρήγορες στροφές που διαθέτει η αυστραλιανή πίστα. Ακόμα ένας λόγος που θα δυσκολέψει την ομάδα με τα γαλάζια είναι και τα ελαστικά της Bridgestone. Ωστόσο, τα ελαστικά για φέτος δεν φαίνεται να ενοχλούν καθόλου τον Bautista, αφού καταφέρνει να οδηγεί στο όριο τη μοτοσικλέτα του. Έτσι, αν η μοτοσικλέτα δουλέψει σωστά και ο αναβάτης μπορέσει να πάρει το μέγιστο δυνατό από αυτή, τότε θα φανεί και η καλή και σκληρή δουλειά που έκανε η ομάδα της Suzuki.

Ο Bautista απογοητευμένος από τον αγώνα στο Motegi, βασίζεται στον επόμενο αγώνα του στο Philip Island, ενώ πιστεύει ότι η μοτοσικλέτα του δουλεύει καλά και έχει δοκιμαστεί σε όλες τις συνθήκες. Αναφέρει πως έχασε την πρώτη δεκάδα για λίγο πέρυσι, αλλά είναι πεπεισμένος ότι στον επόμενο αγώνα θα τα πάει πολύ καλύτερα. Ο Βautista έπεσε στο Motegi, όταν ήταν στην 4η θέση της κατάταξης, ενώ πέρυσι τερμάτισε στην 12η θέση.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ