net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Suzuki Burgman 650 ABS. Τιμή: 10.995 ευρώ.

Burgman 200 Top Case. Τιμή: 4.395 ευρώ.

Suzuki Burgman 400 ΖΑ (ABS). Τιμή: 8.395 ευρώ.

Αφιέρωμα: Οικογένεια Suzuki Burgman

Παρουσιάζουμε την οικογένεια των scooter της Suzuki με το όνομα Burgman, που εκτείνεται από τα 200 έως τα 650 κ.εκ. και καλύπτει απόλυτα όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες.

 
Burgman 200 Top Case: Ποιότητα στα 200 κυβικά
Το Suzuki Burgman 200 συνδυάζει τα θεωρητικά ασυμβίβαστα: τις μικρές διαστάσεις και την ευχρηστία ενός σκούτερ πόλης περιορισμένων κυβικών, μαζί με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τους χώρους, την άνεση, και την ταξιδιάρικη διάθεση που έκανε διάσημα τα Burgman 400 και 650. Σε σύγκριση με τα κλασικά σκούτερ «πόλης», οι χώροι αποθήκευσης φαντάζουν άπειροι και σε συνδυασμό με την οικονομική κατανάλωση καυσίμων, το 200άρι Burgman μπορεί να κουβαλήσει την «προίκα» σας, εσάς και το πρόσωπο της επιλογής σας για να καλύψει τις ποικίλες εντός και εκτός πόλης δραστηριότητές σας γρήγορα και με ασφάλεια. Αν οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές για εσάς, τότε θα χαρείτε με την ποιοτική κατασκευή του Burgman 200, με τη βαθιά βαφή, αλλά και με τα γερά πλαστικά, και την υποδειγματική συναρμογή που αυτά διαθέτουν.
Οι αποθηκευτικοί χώροι τώρα, είναι πολλοί και χορταστικοί!
Και μικρό ντουλαπάκι ιδανικό για τα απαραίτητα μικροπράγματα.
Και χώρος κάτω από το τιμόνι που κλειδώνει.
Και καλώδιο παροχής ρεύματος για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών!
Το Όσκαρ, βέβαια, απονέμεται στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα που με ευκολία φιλοξενεί ένα full face και ένα jet κράνος ή οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό πραγμάτων περνάει από το μυαλό και καλύπτει τις ανάγκες σας. Αξίζει να σημειωθεί πως –όπως κάθε σωστό πορτ μπαγκάζ- διαθέτει και φωτισμό. Σα να μην έφτανε αυτό, η Suzuki πρόσθεσε και μία extra μπαγκαζιέρα διευρύνοντας τους αποθηκευτικούς ορίζοντες του μικρομεσαίου Burgman 200 σε κορυφαία επίπεδα. Ο υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας του Burgman 200 είναι δυνατός και ελαστικός στις χαμηλές και τις μεσαίες στροφές καθιστώντας ικανό το 200άρι να εκτοξεύεται πρώτο στα φανάρια και να προσπερνά με ευκολία κάθε αστικό εμπόδιο. Χωρίς κόπο, θα ελιχθείτε ανάμεσα στις σταματημένες ουρές των αυτοκινήτων, ενώ το γενναιόδωρο μεταξόνιο κάνει οποιαδήποτε μεγάλη διαδρομή με το Burgman μια άνετη και χαλαρή διαδικασία.

Τιμή: 4.395 ευρώ
Χρώματα: Λευκό, Μαύρο

(+) Κατανάλωση, χώροι
(-) Μικρή τελική ταχύτητα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κινητήρας
4Τ, 1Κ, Y/Ψ
Κυβισμός (κ. εκ.)
200
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.)
19/ 8000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.)
1,7/ 6000
Τροφοδοσία
Ψεκασμός
Ρεζερβουάρ (λίτρα)
11
ΕΛΑΣΤΙΚΑ – ΤΡΟΧΟΙ
Ελαστικά μπροστά
110/90 13
Ελαστικά πίσω
130/70 12


Suzuki Burgman 400 ΖΑ (ABS): Η χρυσή τομή
Προσοχή! Κάθε ευκαιρία για «μια μικρή βόλτα», με το Burgman 400 μπορεί να καταλήξει σε ταξίδι προς άγνωστα μακρινά μέρη. Η άνετη οδήγηση, ο εύκολος χειρισμός και το ζωηρό ταμπεραμέντο του 400 σε κάνουν να μη θες να κατέβεις από τη σέλα. Ασυνήθιστα όμορφη είναι η μορφή του Burgman 400, ενώ μοναδικό στην κατηγορία αξεσουάρ αποτελούν οι πρακτικές χούφτες προστασίας, που αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για ζεστές χειμωνιάτικες μέρες! Ο πλούσιος πίνακας οργάνων, εκτός από τα απαραίτητα, περιλαμβάνει και ψηφιακό ρολόι, μετρητή ταξιδιού, θερμοκρασία περιβάλλοντος αλλά και μέτρηση κατανάλωσης καυσίμου. Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει τη γνωστή παχιά και φαρδιά σέλα-θρόνο των Burgman, με ποιοτικές ραφές και με μικρή «πλάτη» για το συνεπιβάτη. Οι χώροι αποθήκευσης; Αχανείς! Κάτω από τη σέλα θα χωρέσουν είτε δύο full face κράνη ή δύο μεγάλες τσάντες πλάτης, ή ένα σακ-βουαγιάζ ή οτιδήποτε φαντάζεστε. Απόλυτα συνεργάσιμο το σύστημα πέδησης του Burgman 400, όπως επίσης και απόλυτα ελεγχόμενο χάρη στο ABS που διαθέτει. Στα πολλά χιλιόμετρα, ο χαρακτήρας του παραμένει σταθερός, ενώ πολύ καλό είναι και το στήσιμό στις στροφές, δίνοντάς σου περιθώρια να πλαγιάσεις, και διαθέτοντας αρκετό γκάζι ώστε να κρατηθεί μάχιμο ακόμα και σε διαδρομή με κλειστές στροφές. Όμως -τι έκπληξη- και στους μπουχτισμένους αστικούς δρόμους, το Burgman 400, βγαίνει πάντα νικητής! Το τιμόνι κόβει αρκετά, το δούλεμά του κινητήρα παραμένει ζωντανό και γεμάτο ροπή, και το φέρινγκ προστατεύει απόλυτα από τα καιρικά στοιχεία. Μπορεί να μην είναι το οικονομικότερο στην κατηγορία του, όμως προσφέρει μοναδική, κορυφαία ιαπωνική ποιότητα, μαζί με εξωπραγματικούς αποθηκευτικούς χώρους, και ηρεμία πνεύματος που θυμίζει πολυτελές τετράτροχο. Ένα μοντέρνο mega scooter με maxi επιδόσεις.

Τιμή: 8.395 ευρώ
Χρώματα: Λευκό, Μαύρο, Καφέ

(+) Εμφάνιση, άνεση, χώροι
(-) Τιμή, ασταθής ζελατίνα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κινητήρας
4T, 1Κ, Y/Ψ
Κυβισμός (κ. εκ.)
400
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.)
34/7.300
Ροπή (kgm/σ.α.λ.)
6,3/5.800
Τροφοδοσία
Ψεκασμός
Ρεζερβουάρ (λίτρα)
13,5
ΕΛΑΣΤΙΚΑ – ΤΡΟΧΟΙ
Ελαστικά μπροστά
120/80-14
Ελαστικά πίσω
150/70-13


Suzuki Burgman 650 ABS: Δικύλινδρος αυτοκράτορας
Τι είναι το Suzuki Burgman 650; Τίποτα λιγότερο από την υπέρτατη λιμουζίνα στην κατηγορία των mega scooter -αλλά και πέρα από αυτή. Σε πολλά σημεία, το μόνο που σου έρχεται στο μυαλό, είναι τα κορυφαία… αυτοκίνητα πολυτελείας. Η πετυχημένη συνταγή συνδυάζει την εμφάνιση και την αξιοπιστία ενός scooter για καθημερινή χρήση με τις διαστάσεις και τις ταξιδιάρικες διαθέσεις μιας touring μοτοσικλέτας, κομπλέ με την αυξημένη ασφάλεια του στάνταρ ABS. Οι καθρέπτες, όχι μόνο έχουν τα φλας ενσωματωμένα πάνω τους, αλλά διπλώνουν και ξεδιπλώνουν εν κινήσει με το απλό πάτημα ενός κουμπιού! Γερά πλαστικά, αριστοτεχνικά βαμμένα, μεγάλη και καλοραμμένη αντιολισθητική σέλα με επιπλέον μαξιλαράκι για τη στήριξη της μέσης του αναβάτη, αλλά και πλάτη στήριξης για το συνεπιβάτη. Κάτω από την αρχοντική σέλα που διαθέτει και το αμορτισέρ σαν πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου, θα βρείτε… 55 ολόκληρα λίτρα χώρο για να μεταφέρετε ότι μπορείτε να φανταστείτε. Όλα χωράνε. Το πάνελ των οργάνων είναι ψηφιακό (οδόμετρο, ταχύμετρο, χιλιομετρητής/ταξιδίου, καύσιμα, θερμοκρασία, ώρα), συνοδευόμενο από κάμποσες ενδεικτικές λυχνίες. Στο αριστερό γκριπ, θα βρείτε τους διακόπτες για να επιλέξετε τη μετάδοση της αρεσκείας σας, τους διακόπτες των ταχυτήτων σε περίπτωση που προτιμήσετε τον χειροκίνητο τρόπο οδήγησης, τον διακόπτη για να «κρύψετε» τους καθρέπτες, τους διακόπτες των φλας, της κόρνας της μίζας και των φαναριών, όπως επίσης και το χειριστήριο για τα θερμαινόμενα γκριπ. Στο δεξί γκριπ, θα βρείτε το διακόπτη της μίζας, των alarm αλλά και διακόπτη για το ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο ύψος της ζελατίνας. Τέλος, ένας ακόμη διακόπτης στην ποδιά του Burgman 650 σας δίνει την δυνατότητα να θερμάνετε είτε μόνο το κάθισμά σας είτε και του συνεπιβάτη σας! Από τα χειριστήρια, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ manual αλλαγών ή δύο χαρτών αυτόματης μετάδοσης, POWER και NORMAL. Οι δύο μπροστινοί δίσκοι των 260 χιλ. κάνουν το φρενάρισμα αποτελεσματικό και ιδιαίτερα προοδευτικό, ακινητοποιώντας άμεσα το Burgman. Με το πρώτο άνοιγμα του γκαζιού τα κιλά του scooter εξαφανίζονται και η επιτάχυνση σε κολλάει πίσω στη σέλα. Χρειάζονται μόλις 4 δευτερόλεπτα για να ξεπεράσει τα 100 χλμ./ώρα, και συνεχίζει το ίδιο δυνατά, ξεπερνώντας και τα 190 χλμ/ώρα! Με έναν από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους δικύλινδρους κινητήρες στην κατηγορία, με συναρπαστικές επιδόσεις, με αυτοκρατορική άνεση εντός και εκτός πόλης, και με προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, το Burgman 650 αποτελεί το απαύγασμα της Suzuki, όσον αφορά στα πολυτελή scooter.

Τιμή: 10.995 ευρώ
Χρώματα: Λευκό, Μαύρο

(+) Επιδόσεις, τεχνολογία, αποθ. χώροι
(-) Όγκος μέσα στην πόλη

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κινητήρας
4Τ, 2Κ, Υ/Ψ
Κυβισμός (κ. εκ.)
638
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.)
55/ 7000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.)
6.3/ 5000
Τροφοδοσία
Ψεκασμός
Ρεζερβουάρ (λίτρα)
15
ΕΛΑΣΤΙΚΑ – ΤΡΟΧΟΙ
Ελαστικά μπροστά
120/70R-15
Ελαστικά πίσω
160/60R-14

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ