net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στιβαρή, ποιοτική κατασκευή, σωστή γεωμετρία, δυνατός κινητήρας, και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις φτιάχνουν ένα απολαυστικό σύνολο.

Dinli Lightning 450

Dinli Lightning 450

Οι 5 αισθήσεις και το σφυρί του Θορ

Τιμή: 6.699 ευρώ

Στιβαρή, ποιοτική κατασκευή, σωστή γεωμετρία, δυνατός κινητήρας, και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις φτιάχνουν ένα απολαυστικό σύνολο που εκπλήσσει ευχάριστα με τις δυνατότητες του δίνοντας σφυριές στις ανθρώπινες αισθήσεις!

Ποιοτική κατασκευή με προσοχή στη λεπτομέρεια, γρασαδόρους στα ψαλίδια, αλλά και με δυνατό σημείο τη βαφή P.C. Frame Technology που αντιστέκεται έως και 9 φορές περισσότερο σε γδαρσίματα, και οξειδώσεις. Το Thunder διαθέτει μεγάλα σε διάμετρο, στιβαρά αμορτισέρ, πλήρως ρυθμιζόμενα (!), τόσο σε προφόρτιση, όσο και σε αποσβέσεις. Εντέλει, η γεύση που αφήνει το Lightning είναι εκείνη της στιβαρότητας, της ευελιξίας, της δύναμης, και της αγωνιστικής κατασκευής. Αλλάζει κατεύθυνση πανεύκολα, κρατάει τη γραμμή του, ενώ η χορταστική δύναμη σημαίνει πως το 450 σκάβει ελεγχόμενα, και ακούει στο γκάζι, δεχόμενο αδιαμαρτύρητα εντολές και διορθώσεις πορείας. Χαμηλά μόνο, θα θέλαμε λίγο ακόμα γκάζι, ώστε να φτάσει το Dinli τον ιαπωνικό ανταγωνισμό, όμως η έλλειψη κτηνώδους δύναμης προσφέρει καλύτερο έλεγχο, δεν τρομάζει, και δεν οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Όλα πάνω στο Lightning δουλεύουν άψογα, από το setup των αναρτήσεων και τον κινητήρα, έως το κιβώτιο των 5 σχέσεων και το μαλακό συμπλέκτη.
Σε δυο εκδόσεις
Στην έκδοση δρόμου, με «κλειστό» κινητήρα –που ανοίγει εύκολα όμως-βγάζει κανονικά αριθμό κυκλοφορίας και μπορεί να μεταφέρει στο δρόμο δύο άτομα, καθώς πληροί όλες τις euro3 προδιαγραφές. Σε αυτή την έκδοση διαθέτει ρυθμιζόμενες αναρτήσεις piggyback, με ρύθμιση λειτουργίας Fast/Slow, nerf bars αλουμινίου, ζάντες αλουμινίου, ενώ κοστίζει 6.699 ευρώ. Στην αγωνιστική έκδοση, ο κινητήρας είναι ανοιχτός, το Lightning φοράει ανοξείδωτη και ανοιχτή ολόσωμη εξάτμιση, μακρύτερα ψαλίδια και άξονα, και είναι έτοιμο να κερδίσει ακόμα και αγώνα. Σε αυτή την έκδοση όμως, δεν βγάζει πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ κοστίζει 7.499 ευρώ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4T, 1Κ, Υ/Ψ,4Β
Κυβισμός 448
Ιπποδύναμη 45/8.250 χωρίς περιοριστή
Ροπή 4,2/7.500 χωρίς περιοριστή
Βάρος 210
Ρεζερβουάρ 14,2

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ