net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Smart επιβεβαίωσε πως το ηλεκτρικό scooter που παρουσίασε πριν δύο χρόνια θα είναι έτοιμο το 2014.

Το e-scooter διαθέτει κινητήρα 5,4 ίππων και η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 100 χλμ.

Ο εξοπλισμός του εντυπωσιάζει: Συνδυασμένα φρένα με ABS, αλλά και αερόσακος!

To 2014 το e-scooter της Smart

H Smart επιβεβαίωσε και επίσημα πως το ηλεκτρικό scooter που είδαμε στο Σαλόνι του Παρισιού το 2010 θα είναι έτοιμο το 2014. Το γεγονός αυτό θα σημάνει την επέκταση της εταιρείας και στα δίκυκλα.

 

Θυμίζουμε πως το e-scooter της Smart παρουσιάστηκε πριν από δύο χρόνια στο Σαλόνι Του Παρισιού, μαζί με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Πριν μερικές ημέρες, η Smart παρουσίασε την εξέλιξη του συκεκριμένου αυτοκινήτου και, με τις δηλώσεις τους, οι υπεύθυνοι της Mercedes-Benz επιβεβαίωσαν πως έρχεται σύντομα και η σειρά του scooter.

Το ηλεκτρικό scooter αναπτύσσεται σε συνεργασία με την έμπειρη σε αυτόν τον τομέα Vectrix. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν κατά την παρουσίαση του 2010, ο κινητήρας έχει ισχύ 5,4 ίππων και τροφοδοτείται από μια συστοιχία μπαταριών ιόντων του λιθίου. Η τελική του ταχύτητα αναμένεται να αγγίζει τα 45 χλμ./ώρα και η αυτονομία του τα 100 χλμ.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό, αυτός θα είναι πρωτάκουστος για ηλεκτρικό scooter: σύστημα ABS, αλλά και αερόσακος κάτω από το τιμόνι θα αυξάνουν κατακόρυφα την ενεργητική του ασφάλεια.

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ