net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To μικρό ντουλαπάκι στην ποδιά (ευτυχώς με κλείδωμα) δεν μπορεί φυσικά να διορθώσει την σοβαρή έλλειψη σε αποθηκευτικούς χώρους που έχει το People.

Σχεδίαση – Εργονομία – Ποιότητα κατασκευής

Σχεδιαστικά τα τρία scooter του συγκριτικού είναι κοντά, υπό την έννοια ότι κανένα από αυτά δεν επιλέγει έναν αιρετικό δρόμο για να ξεχωρίσει. Οι διαφορές κρύβονται στις λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται με μια πιο προσεκτική ματιά. 
Κλασσικές πινελιές και πιο ρευστές γραμμές για τo ΚYMCO, αέρας πολυτελείας για το Honda με τις νίκελ λεπτομέρειες και την κατά τόπους γωνιώδη αισθητική και δωρικός δυναμισμός για το SYM που εμφανίζεται ως το πιο minimal. “Nικητής” στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν υπάρχει, η αισθητική είναι κάτι υποκειμενικό άλλωστε, ωστόσο αυτό που μπορούμε να αναγνωρίσουμε με αντικειμενικά κριτήρια, είναι ότι και τα τρία, έχουν “εύπεπτη” σχεδίαση που δεν ξενίζει. 
Σε ότι αφορά στην εργονομία, φυσικά και έχει δοθεί η δέουσα προσοχή από τους κατασκευαστές ώστε όλα να είναι άνετα και να μην κουράζουν τον οδηγό τους, για scooter πρόκειται άλλωστε. Την πιο άνετη θέση οδήγησης την έχει το SYM, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα άλλα δύο είναι άβολα. Δίνει την αίσθηση της πιο “μέσα” θέση οδήγησης και προσφέρει χώρους για να βολευτούν πολύ άνετα, οδηγός και συνεπιβάτης. Το Honda ως... Honda, διακρίνεται για την κλασσική φιλικότητα που διέπει όλα τα δίτροχα του Big-H και η οποία σου δημιουργεί την εντύπωση, ακόμη και στην πρώτη επαφή, ότι το οδηγάς για χρόνια. 
Από χώρους δεν υστερεί απλά δεν φτάνει την... άπλα του Citycom, που αγγίζει επίπεδα GT. Το KYMCO έχει, σε αντίθεση με το SYM, την πιο “πάνω” σε αίσθηση θέση οδήγησης, κάτι που σου βγάζει sport διαθέσεις. Δεν είναι άβολο, ίσα – ίσα, απλά η διαφορά εντοπίζεται καθαρά σε αυτό που εισπράττει ο οδηγός σαν αίσθηση. Ποιοτικά, επίσης δεν ξεχωρίζει κάποιο, όλα έχουν πλαστικά καλής ποιότητας, βαμμένα εξίσου, ενώ δεν εντοπίζονται θέματα στην συναρμογή. 
Το Honda ξεχωρίζει κατά ένα ελάχιστο  “κλικ” σε αυτό τον τομέα και ίσως αυτό να οφείλεται στον luxury αέρα που αποπνέει, ωστόσο είναι και κατά πολύ ακριβότερο των άλλων δύο, οι SYM και KYMCO δε, έχουν εδώ και καιρό αποδείξει ότι και θέλουν και μπορούν να κατασκευάζουν πολύ ποιοτικά δίτροχα, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ