net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα, ικανός να χωρέσει ένα full face κράνος, σε συνδυασμό με το standard Top Case, εκτοξεύει τα επίπεδα πρακτικότητας του SH!

Κάτω από την σέλα, υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αποθηκευτικός χώρος, ικανός να χωρέσει κράνος κλειστού τύπου και αλλά μικροπράγματα.

Αποθηκευτικοί χώροι

Ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος στα scooter οι αποθηκευτικοί χώροι και για αυτό τους αφιερώνουμε ξεχωριστό κεφάλαιο. Το SH, μετά την ανανέωση του, παρουσιάστηκε με ένα πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα ικανό να χωρέσει ένα full face κράνος. 
Ωστόσο το γεγονός ότι φέρει στο standard εξοπλισμό του και top case, πραγματικά εκτοξεύει την πρακτικότητα σε πολύ υψηλά επίπεδα, προσφέροντας συνδυαστικά τους μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους. Όλα αυτά δεν έρχονται βέβαια δωρεάν, αφού το SH έχει μακράν την υψηλότερη τιμή, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο στο SYM όσο και στο KYMCO, μπορεί κάποιος πολύ άνετα να τοποθετήσει εκ των υστέρων top case, “ισοφαρίζοντας” κάπως την κατάσταση και... να του μείνουν και ρέστα! Το Citycom έχει και αυτό έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα όπου χωρά ένα κλειστό κράνος, ενώ το People, έχει τον μικρότερο όλων, που χωρά με δυσκολία ένα Jet και μάλιστα “μαζεμένων” διαστάσεων.  

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ