net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Την πιο «limo» αίσθηση, την έχει το Citycom και απευθύνεται στους αναβάτες που ιεραρχούν την άνεση, πολύ ψηλά στα κριτήρια επιλογής τους.

Οδηγώντας

Ότι εντύπωση είχατε σχηματίσει μέχρι στιγμής από το επιμέρους χαρακτηριστικά των τριών scooter περνάει αυτούσια και στον δρόμο. Το Citycon βάζει την άνεση πάνω απ΄όλα και κινείται με ”αρχοντικό” τρόπο, είτε πρόκειται για την πόλη, είτε για τους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας γύρω και έξω από αυτή. Η ηρεμία πνεύματος οδηγού και συνεπιβάτη δεν διαταράσσεται επ ουδενί και για κανέναν λόγο, αφού οι αναρτήσεις αποσβένουν τα πάντα, ενώ η ευκολία στις αλλαγές κατεύθυνσης και στους ελιγμούς, σημαίνει ότι ακόμα και αν γύρω σας επικρατεί κυκλοφοριακό χάος, εσείς το αντιμετωπίζετε ψύχραιμα και – προ πάντων – αποτελεσματικά.  Ακόμα και αν εκδηλωθούν πιο ζωηρές διαθέσεις από τον οδηγό, πάλι όλα γίνονται με εύκολο και άνετο τρόπο. 
Το Citycom είναι και αυτό που ταξιδεύει καλύτερα απ΄όλα με τον ισχυρό κινητήρα να κρατά ένα πολύ καλό τέμπο ακόμα και σε δικάβαλο και την προστασία και την άνεση να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Το SH μπορεί να βγάζει τον πιο πράο και πολιτισμένο χαρακτήρα αλλά όταν δει κίνηση.. αφηνιάζει! 
Δεν είναι το πιο γρήγορο αλλά μπορεί να κινηθεί με εξαιρετική ταχύτητα, μεγαλύτερη των άλλων δύο, όταν πυκνώσει η κυκλοφορία. Το άψογο ζύγισμα του, η άμεση υπακοή στις εντολές του οδηγού και η ελαφριά αίσθηση του, μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και τον πιο μετριοπαθή οδηγό σε φρενήρης ρυθμούς κίνησης μέσα στην πόλη, σε σημείο που μια κλεφτή ματιά στο κοντέρ, μπορεί να προκαλέσει τρόμο! 
To εκπληκτικό της όλης υπόθεσης βέβαια είναι ότι όλα αυτά γίνονται χωρίς κόπο και με ασφάλεια, αφού το Honda έχει... μελετήσει πολύ καλά το μάθημα “πηγμένοι δρόμοι από κίνηση” και στην εξέταση του παίρνει δέκα με τόνο! Σε πιο ανοικτά ασφάλτινα πεδία δεν υπάρχει επίσης πρόβλημα, τo SH θα καταπιεί μεγάλες αποστάσεις σε λεωφόρους, περιφερειακές οδούς και εθνική με μόνη απαίτηση, αν κινείται κάποιος συχνά εκεί, την τοποθέτηση μια ζελατίνας για προστασία. Το KYMCO από την άλλη, είναι κατά αναλογία, ο “χούλιγκαν” της παρέας! Πολιτισμένος, αλλά “χούλιγκαν”. Έχει το πιο “ζωντανό” σε αίσθηση κινητήρα και το “αθλητικό” στήσιμο του υποστηρίζει όσους αναβάτες έχουν “φαγούρα” στο δεξί χεράκι... 
Παρ΄ότι το People δεν έχει πρόβλημα στο να κινηθεί ήσυχα και ήρεμα εκπληρώνοντας καθήκοντα μεταφορικού μέσου, ο αναβάτης πολύ σύντομα θα βρεθεί να οδηγεί πολύ δυναμικά, μόνο και μόνο γιατί το scooter θα τον... “μπριζώνει” για κάτι τέτοιο. 
Να πεταχτείς πρώτος στο φανάρι, να στρίψεις με μεγάλη κλίση, να “τσαρουχώσεις” τα φρένα, να “στύψεις” το γκάζι όταν ανοίξει ο δρόμος.  Ναι, όλα αυτά στα επιτρέπει το People και σε επιβραβεύει μάλιστα όταν τα επιχειρείς αποτελώντας έναν άξιο σύμμαχο των “ανήσυχων” αναβατών.  

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ