net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το πιο “sport” σε στήσιμο μεταξύ των τριών είναι το People, το οποίο έχει επίσης και τον πιο δυναμικό κινητήρα. Ότι πρέπει για ζωηρούς αναβάτες!

Κινητήρες

Η Ιαπωνική πρόταση στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αυτή που εμφανίζεται πιο πολιτισμένη και “smooth” σε λειτουργία. Ο κινητήρας του SH, έχει την ισχύ για να “πάει” σβέλτα το scooter και έχει επίσης την διάρκεια για να το κινεί με υψηλές ταχύτητες σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. 
Σαν καλοκαρδισμένο ρολόι θα επιτελέσει τα καθήκοντα του στο ακέραιο όποτε του ζητηθεί αλλά λείπει αν θέλετε λίγο “καρύκευμα” από την συνταγή. Πιο spicy λοιπόν τα μηχανικά σύνολα των SYM και KYMCO, εμφανίζονται πιο ζωηρά στον δρόμο και προσδίδουν ζωντάνια στις καθημερινές μετακινήσεις. 
Ο κινητήρας του Citycom είναι πολύ ισχυρός και προσδίδει πολύ καλές επιδόσεις, παραμένοντας όμως μέσα στα πολιτισμένα πλαίσια. Αυτός του KYMCO, είναι o πιο sport σε συμπεριφορά και σε βάζει στην διαδικασία να τον στρoφάρεις μόνο και μόνο για την εθιστική εμπειρία της επιτάχυνσης που προσφέρει! Όσοι αρέσκεστε σε “γκάζια” λοιπόν, εδώ είστε!   

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ