Dainese Drake Air D-Dry Pants: Κανένας συμβιβασμός

Για όσους θέλουν ένα καλοκαιρινό παντελόνι με σπορ εμφάνιση και κορυφαία επίπεδα προστασίας, η Dainese έχει την ιδανική λύση.

Το Drake Air D-Dry θέτει πολύ ψηλά τον πήχη στα καλοκαιρινά παντελόνια. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας D-Synth 350 ύφασμα με ελαστικά επιθέματα, που συνδυάζεται με διάτρητα τμήματα σε όλο το μήκος του ποδιού. Έτσι, έχουμε ένα ιδιαίτερα δροσερό παντελόνι που κάνει άνετη τη μετακίνηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό όμως που κάνει το Drake ξεχωριστό είναι η αφαιρούμενη, αδιάβροχη μεμβράνη D-Dry, που επιτρέπει στον αναβάτη να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μια ξαφνική μπόρα.


Για την ολοκληρωμένη προστασία του αναβάτη φροντίζουν τα πιστοποιημένα προστατευτικά σε γόνατα και γοφούς. Διαθέτει φερμουάρ σύνδεσης με jacket, ενώ χάρη στους ιμάντες ρύθμισης που υπάρχουν στη μέση επιτυγχάνεται η τέλεια εφαρμογή ανάλογα με τον σωματότυπο του αναβάτη. Τέλος, υπάρχουν 2 ευρύχωρες εξωτερικές τσέπες, που κλείνουν με φερμουάρ και ανακλαστικά σημεία που κάνουν πιο ορατό τον αναβάτη στους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.dainese.com