Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για τις «Ημέρες μοτοσυκλέτας» του 2019

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις «Ημέρες μοτοσυκλέτας»

Πάρτε τώρα μέρος και απολαύστε μαζί με παρέα, την έκθεση «Ημέρες μοτοσυκλέτας» που θα γίνει στις 20-23 Ιουνίου στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ! Δείτε περισσότερα...

Οι «Ημέρες μοτοσυκλέτας» θα γίνουν για 3ο συνεχόμενο χρόνο φέτος και έχουν συγκινήσει τους αναβάτες και τους φίλους της μοτοσυκλέτας σε βαθμό άνευ προηγουμένου! Αν θέλετε και εσείς να παρακολουθήσετε την μεγάλη έκθεση, το Moto Τρίτη σας δίνει την δυνατότητα να μπείτε στον χώρο εντελώς δωρεάν, μαζί με ένα ακόμη άτομο για την παρέα σας! 

Μετά το Scooter Festival & Electric Bike Show, για το οποίο χαρίσαμε 50 διπλές προσκλήσεις, τώρα κάνουμε το ίδιο και για τις Ημέρες Μοτοσυκλέτας! Συνολικά 50 διπλές προσκλήσεις θα κληρωθούν σε ισάριθμους τυχερούς, οι οποίοι θα απολαύσουν μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, δωρεάν είσοδο στον χώρο της έκθεσης «Ημέρες μοτοσυκλέτας»

Για να λάβετε μέρος πρέπει να κάνετε τα εξής:
  1. Κάντε like στην σελίδα του Mototriti, στο Facebook.
  2. Κάντε share το post του διαγωνισμού
  3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού (κάντε κλικ εδώ)
  4. Κάντε ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού στο Facebook ώστε να μπορέσουμε να σας ειδοποιήσουμε.
Η κλήρωση για τους 50 νικητές θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο mototriti.gr.

Το Moto Τρίτη είναι χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης «Ημέρες μοτοσυκλέτας» και θα είμαστε εκεί, στο περίπτερο μας, για να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Σας περιμένουμε!