Dunlop «Living the dream»: Όταν το πάθος ενώνει τους αναβάτες

Οι αναβάτες της Dunlop ενώνουν τις δυνάμεις τους, γιορτάζουν το κοινό τους πάθος για την οδήγηση μοτοσικλέτας και σας προσκαλούν να κάνετε το ίδιο! Δείτε πως θα το κάνετε…

(ακολουθεί δελτίο τύπου Dunlop)
 
  • Διάσημοι αναβάτες μοτοσικλέτας εκφράζουν τι σημαίνει να «Ζεις το Όνειρο»
  •  Βίντεο με το hashtag #LivingThedreamDunlop αναρτώνται στα social media
  • H Dunlop ενθαρρύνει τους Ευρωπαίους αναβάτες να συμμετάσχουν στη συζήτηση
 
Οι οδηγοί μοτοσικλέτας είτε συμμετέχουν σε επαγγελματικούς αγώνες είτε οδηγούν τα Σαββατοκύριακα σε φυσιολογικές συνθήκες δρόμου, νιώθουν να τους ενώνει το κοινό πάθος για αυτό που αγαπούν, για κάτι που αποτελούσε όνειρο ζωής και που είχαν ως στόχο από παιδιά.
Για αυτό το λόγο, η Dunlop λανσάρει την καμπάνια «Living The Dream» και ζητά από τους διάσημους αναβάτες της να εκφράσουν με τη σειρά τους τι σημαίνει για εκείνους η ελευθερία του να είσαι αναβάτης υψηλού επιπέδου και να γιορτάζεις Ζώντας το Όνειρο.
 
Η Dunlop αποτελεί την πρώτη επιλογή από τους πιο επιτυχημένους αναβάτες μοτοσικλέτας παγκοσμίως, είτε αυτοί διαγωνίζονται σε πίστα, σε αγώνες δρόμων ή ως οδηγοί  motocross σε εκδηλώσεις όπως τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα FIM Endurance, MXGP, Moto2 και Moto3 καθώς και στους διάσημους αγώνες δρόμου ταχύτητας μοτοσικλέτας, όπως το Isle of Man TT.
Η Dunlop δεν υποστηρίζει μόνο μερικούς από τους διασημότερους παγκόσμιους αναβάτες αγώνων, αλλά βοηθάει και τους αρχάριους αναβάτες που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο να βελτιωθούν σε σειρά κατάταξης ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες όπως οι αγώνες «Road to MotoGP» με τα διάφορα Talent Cups.
 
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι αναβάτες με την υποστήριξη της Dunlop μοιράζονται εντυπωσιακά βίντεο στα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης, γιορτάζοντας τη χαρά και τον ενθουσιασμό της αγωνιστικής οδήγησης, εκφράζοντας τι σημαίνει για εκείνους να ζουν τα όνειρά τους.

 

Οι οπαδοί των αγώνων μοτοσικλετών μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα της Dunlop Moto στο Instagram (dunlopmoto) για να διαπιστώσουν το λόγο που κάνει τόσο ουσιώδη και σημαντική την οδήγηση για τα ους διάσημους αναβάτες μοτοσικλέτας αγώνων όπως οι Nico Terol, Peter Hickman, Davey Todd, Romain Febvre, Clément Desalle και Arminas Jasikonis, που έχουν κατακτήσει το όνειρό τους μαζί με τηνDunlop.
 
Στο video,που έχει αναρτήσει ο Peter Hickman, θυμάται πως ήταν να θέλει κανείς να Ζήσει το Όνειρο, περιστοιχισμένος ως παιδί από μοτοσικλέτες. «Από την ηλικία που είσαι παιδί, η στιγμή όπου καταφέρεις να νικήσεις στους αγώνες ΤΤ αποτελεί το απόλυτο όνειρο», ανέφερε. ΟHickman αναδείχθηκε ο γρηγορότερος νέος αναβάτης στους αγώνες Isle of ManTT το 2014 οδηγώντας με ελαστικά Dunlop, πριν κυριαρχήσει στους περσινούς αγώνες TT, όπου κατέκτησε τρεις συνολικές νίκες.            
 
Δεν είναι μόνο οι κορυφαίοι αναβάτες που Ζουν το Όνειρο, αλλά οι αναβάτες όλων των επιπέδων και ικανοτήτων. Για αυτό τον λόγο, η Dunlop ενθαρρύνει τους αναβάτες να αναρτούν δικά τους video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μοιράζονται μέσω stories τους λόγους για τους οποίους η οδήγηση μοτοσικλέτας είναι τόσο σημαντική για εκείνους.
 
Όταν μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, η κοινότητα των δύο τροχών ενώνει το κοινό πάθος και την αγάπητης για την οδήγηση μοτοσικλέτας, χρησιμοποιώντας στα post που αναρτώνται το hashtag  #LivingTheDreamDunlop και κάνοντας tag @dunlopmoto.
 
 
Σχετικά με την Dunlop
 
Η Dunlop Ευρώπης είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών μοτοσικλετών παγκοσμίως, κατέχοντας εντυπωσιακό ιστορικό με επιτυχίες στο κομμάτι του αγωνιστικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.
 
Η Dunlop Europe είναι τεχνικός συνεργάτης της νικήτριας ομάδας του Endurance World Championship Racing, ο επίσημος χορηγός ελαστικών για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα FIM Moto2 και Moto3 και ο πλέον επιτυχημένος κατασκευαστής ελαστικών στην ιστορία των αγώνων Isle of Man TT. Εκτός δρόμου, η Dunlop είναι η επιλογή των νικητών και πρωταθλητών των αγώνων MXGP και Supercross.