Αντε να καταλάβεις αν αυτό είναι...Αυστριακό ή Ιταλικό!

Είναι KTM ή Ducati;

Εσείς θα παίρνατε μια μοτοσυκλέτα, για να την μετατρέψετε σε κάτι που θυμίζει μοντέλο… άλλης μάρκας; Δείτε τι έκανε ένας αναβάτης…

Εσείς θα παίρνατε μια μοτοσυκλέτα, για να την μετατρέψετε σε κάτι που θυμίζει μοντέλο… άλλης μάρκας; Δείτε τι έκανε ένας αναβάτης…

Βλέποντας την μοτοσυκλέτα της φωτογραφίας, σίγουρα κάποιος θα πει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα Ducati Scrambler, ίσως μάλιστα τον «Βενιαμίν» της οικογένειας Icon. Ωστόσο, η μοτοσυκλέτα αυτή δεν είναι Ducati, αλλά ΚΤΜ!

Πρόκειται για μία Ινδονησιακή δημιουργία με βάση ένα KTM 200 Duke, το οποίο σύμφωνα με τον αναβάτη του… θα έπρεπε να είναι κάτι άλλο. Εκτός από τον κινητήρα, το πλαίσιο και τις αναρτήσεις, τίποτα δεν έμεινε το ίδιο πάνω στην μοτοσυκλέτα. Το ρεζερβουάρ αντικαταστάθηκε από ένα χειροποίητο vintage τεπόζιτο σε διχρωμία, η σέλα είναι πλέον «ίσια» μονοκόμματη στα πλαίσια των Scramblers και ο στρογγυλός προβολέας εμπρός είναι custom κατασκευή.

Ακόμη, τα ελαστικά και οι τροχοί αντικαταστάθηκαν από μονάδες με χωμάτινο πέλμα, ενώ μία ποδιά προστασίας έχει τοποθετηθεί κάτω από τον κινητήρα. Aftermarket είναι και η εξάτμιση, με τα πλαϊνά πλαστικά να είναι custom-made για την κατασκευή. Το ολικό αποτέλεσμα θυμίζει πολύ περισσότερο Ducati από KTM, σε βαθμό που μας κάνει να απορούμε…γιατί ο συγκεκριμένος αναβάτης δεν επέλεξε εξαρχής ένα Scrambler!

Δείτε παρακάτω, και ένα βίντεο  με την μοτοσυκλέτα και στιγμές από την δημιουργία της.