Είναι αυτό το νέο BMW S310RR;

Αποκαλύφθηκε επίσημα η μικρή Supersport της BMW που φημολογείται έντονα εδώ και καιρό; Δείτε περισσότερα...

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες, που δείχνουν κάτι που πολλοί περιμένουμε: Είναι αυτή η νέα BMW S310RR; To supersport μοντέλο της BMW στα 300 κυβικά φημολογείται έντονα ότι θα γίνει πραγματικότητα, καθώς θα βασίζεται στο ήδη υπάρχον G310R. 

Τι είναι λοιπόν αυτή η φωτογραφία; Λοιπόν, όσο και να θέλουμε ή να περιμένουμε, προς το παρόν BMW S310RR ΔΕΝ υπάρχει. Η μοτοσυκλέτα της  φωτογραφίας είναι μία TVS Apache 310, η οποία έχει δεχθεί μεγάλης έκτασης τροποποιήσεις, από τον ιδιοκτήτητ της. 

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι TVS και BMW είναι τεχνικοί συνεργάτες, καθώς μαζί κατασκευάζουν τις πασίγνωστες G310R και G310GS. Η Apache  310 είναι η supersport ενσάρκωση της πλατφόρμας, η οποία από ότι βλέπουμε, είναι και ιδιαίτερα όμορφη! 

Ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας, λοιπόν, επέλεξε να βάψει την Apache του στα χαρακτηριστικά χρώματα της BMW S1000. Μάλιστα, έχει προσθέσει επιπλέον κομμάτια fairing στην μοτοσυκλέτα για επιπλέον εντύπωση όγκου, ενώ η τροποποίηση έχει φτάσει μέχρι και...στο κλειδί! Αναμφίβολα μια αφοσιωμένη και έξυπνη δουλειά.