Οι επίμαχες κατασκοπευτικές εικόνες του νέου KTM 790 Duke R

Οι επίμαχες κατασκοπευτικές εικόνες του νέου KTM 790 Duke R

Έρχεται νέο KTM 790 Duke R!;

Κατασκοπικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι η ΚΤΜ δουλεύει πάνω σε ένα διαφορετικό, καλύτερα εξοπλισμένο 790 Duke! Δείτε περισσότερα…

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Μέσα από το βρετανικό δίκτυο More Bikes, δημοσιεύεται ότι η ΚΤΜ πιθανότατα δοκιμάζει, ένα νέο KTM 790 Duke R. Το μοντέλο, κατά την προσφιλή τακτική της εταιρείας, αναμένεται να έχει αναβαθμίσεις σε σημεία-κλειδιά, που θα το κάνουν ακόμη πιο sport και θα τονίσουν το αγωνιστικό κομμάτι του χαρακτήρα του.

Στις φωτογραφίες διακρίνουμε αρχικά, ότι οι εμπρός δαγκάνες των φρένων είναι ξεκάθαρα Brembo. Ακόμη, νέοι φαίνεται να είναι οι πορτοκαλί τροχοί, ενώ οι αναρτήσεις της WP εμπρός και πίσω πιθανότατα θα είναι πλήρως ρυθμιζόμενες –σε αντίθεση με το απλό μοντέλο.



Σε επίπεδο απόδοσης, είναι μάλλον βέβαιο ότι ο κινητήρας των 790 κ.εκ. θα αποδίδει κάτι παραπάνω από τους 105 ίππους της βασικής έκδοσης, με νέα χαρτογράφηση, ρυθμίσεις αλλά και προγραμματισμό του traction control. Πιθανόν είναι επίσης να αναβαθμιστούν τα riding modes, προκειμένου να ταιριάξουν περισσότερο με τον νέο χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Τέλος, λόγος γίνεται για μια ειδική για την περίσταση εξάτμιση, η οποία θα σχεδιαστεί από την Akrapovic.

Περισσότερα, μάλλον θα αποκαλυφθούν αργότερα μέσα στη χρονιά. Προς  το παρόν… απολαύστε τις φωτό και ονειρευτείτε ελεύθερα.