Η μοτοσυκλέτα του Josh Elliott μετά την πτώση...

Κι όμως, αυτή η μοτοσυκλέτα ξαναφτιάχτηκε!

Δείτε τι έπαθε η μοτοσυκλέτα του Josh Elliott, στην πίστα του Donington. Μπορείτε να πιστέψετε ότι φτιάχτηκε μετά από αυτό;

Ο αγωνιζόμενος Josh Elliott είχε την… τρομάρα της ζωής του, στην βρετανική πίστα του Donington που προσμετρά στο πρωτάθλημα BSB. Ο Elliot έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας στην στροφή Craner Curves, η οποία είναι μια από τις δυσκολότερες της πίστας που έχουν μεγάλη ταχύτητα.

Ως αποτέλεσμα, ο Elliot έπεσε και ευτυχώς δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό, δεν μπορούμε να πούμε όμως το ίδιο και για την μοτοσυκλέτα του, η οποία κυριολεκτικά… διαλύθηκε σκορπίζοντας τα κομμάτια της παντού. Μια κλασική «ολική» που λέμε δηλαδή!

Δείτε την φωτογραφία… εύκολα θα έλεγε κανείς ότι η αγωνιστική Suzuki του Elliott είναι πλέον παρελθόν. Ωστόσο, η ομάδα του αναβάτη, η OMG Racing UK, κατάφερε να ανακατασκευάσει πλήρως την μοτοσυκλέτα μέσα σε ένα βράδυ και το επόμενο πρωί, ο Elliott μπήκε ξανά στην πίστα! Αν μη τι άλλο, τρομερό κατόρθωμα της ομάδας του. (Δείτε το βίντεο στο οποίο ο Elliott ξαναμπαίνει στην πίστα με την Suzuki κάνοντας κλικ εδώ)