Το νέο ηλεκτρικό «micro-cycle», Ryno, που σχεδιάστηκε από τον Chris Hoffmann.

Λες και βγήκε από βιντεοπαιχνίδι

Η τεχνολογία δε σταματά να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά πρόκειται για το νέο ηλεκτρικό «micro-cycle», Ryno, που σχεδιάστηκε από τον Chris Hoffmann. Το φουτουριστικό όχημα προέκυψε από μια ερώτηση-πρόκληση της κόρης του σχεδιαστή –αν θα μπορούσε να δημιουργήσει μια μοτοσυκλέτα με ένα τροχό, όπως εκείνη των βιντεοπαιχνιδιών.

Ο σχεδιαστής Chris Hoffmann αποδέχθηκε την πρόκληση κι έτσι άρχισε να εργάζεται πυρετωδώς. Έτσι, μετά από 6 χρόνια σκληρής δουλειάς και 3 πρωτότυπα, ο Hoffmann κατάφερε να δώσει ζωή στο Rynο. Για τον ίδιο, το Rynο είναι ένας συνδυασμός segway και αυτόματης μοτοσυκλέτας ή για περισσότερη ακρίβεια πρόκειται για ένα σκούτερ με 2 ηλεκτρικούς κινητήρες, ένα ελαστικό 15 ιντσών, τιμόνι, προβολείς, μια ανάρτηση και μια ρυθμιζόμενη σέλα. Το νέο όχημα επαναφορτίζεται σε έξι ώρες και η αυτονομία είναι περίπου 25 χλμ.
 
Ωστόσο, το Rynο έχει μέγιστη ταχύτητα μόλις πάνω από 15 χλμ/ώρα. Σίγουρα αποτελεί μια καλή λύση για όσους αγαπούν το περπάτημα ή απλά δε βιάζονται να φθάσουν στον προορισμό τους.  Αναμένουμε να δούμε τη νέα δημιουργία του Hoffmann στην αγορά και το πώς θα ανταποκριθεί το κοινό στο νέο μέσο.