To πιο δυνατό είναι το Forza, που βγάζει 59 ίππους

    To πιο δυνατό είναι το Forza, που βγάζει 59 ίππους

    Η Honda έχει την τάση να ταράζει τα …θολά όρια που χωρίζουν τα σκούτερ με τις μοτοσυκλέτες σε πολλές περιπτώσεις και μια από αυτές είναι φυσικά και το Forza 750. Ο κινητήρας είναι ενταγμένος στο πλαίσιο για μια γεωμετρία μοτοσυκλέτας και καλύτερη κατανομή βάρους, ενώ είναι και ο πιο δυνατός στην υποκατηγορία των Maxi Scooters, καθώς ο εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας των 745cc αποδίδει 59 ίππους και 69 Nm ροπής. Παρουσιάστηκε το 2020 και βγήκε στην παραγωγή την επόμενη χρονιά, αποτελώντας το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας Forza, μιας σειράς σκούτερ που βρίσκεται στις αγορές από το 2000. Πέρα από την δύναμή του, ο κινητήρας του διαθέτει τρία Riding Modes (Standard, Sport, Rain), τα οποία αλλάζουν την ισχύ, το φρένο κινητήρα και τις αλλαγές ταχυτήτων του DCT κιβωτίου, ενώ υπάρχει και το User Mode, στο οποίο ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις τις παραπάνω παραμέτρους.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

    Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και Traction Control, ενώ η πληροφόρηση του αναβάτη γίνεται μέσω μιας TFT οθόνης 5”, με δυνατότητα συνδεσιμότητας. Ένας αποθηκευτικός χώρος 22 λίτρων κάτω από τη σέλα υποδέχεται ένα Full Face κράνος, ενώ στο πίσω τμήμα του υπάρχει θύρα USB για τη φόρτιση των συσκευών του αναβάτη.
    Το σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι 41mm με διαδρομή 120mm και ένα μονοσόκ αμορτισέρ διαδρομής 120mm πίσω. Στα φρένα συναντούμε δύο δισκόφρενα 310mm μπροστά με τετραπίστονες δαγκάνες και έναν δίσκο 240mm πίσω, ενώ οι ζάντες είναι διαστάσεων 17” και 15” εμπρός και πίσω αντίστοιχα, με ελαστικά 120/70 και 160/60. Το βάρος του Forza 750 είναι 235 κιλά και το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 790mm.
    Η τιμή του Honda Forza 750 είναι 12.950 ευρώ.

    Σελίδα 1Mega Scooter που αποδίδουν πάνω από 45 ίππους
    Σελίδα 2Ο «Βασιλιάς» της κατηγορίας είναι το TMAX, ακριβό αλλά με υψηλή μεταπωλητική αξία
    Σελίδα 3To πιο δυνατό είναι το Forza, που βγάζει 59 ίππους
    Σελίδα 4Το AK550 είναι το μόνο που κατάφερε να δει «στα μάτια» το TMAX
    Σελίδα 5Το TL είναι μια διαφορετική πρόταση με πλεονέκτημα την τιμή του, πούλησε τα περισσότερα το 2023

    Moto Traffic Αρναούτογλου: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

    KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!