LIVE: κίνηση στους δρόμους

Συναρπαστικές αναμένονται οι μάχες στα κύπελλα MiniGP Cup & IMR Cup, με τον 2ο αγώνα του 1ου, και τον 3ο του 2ου να γίνονται στα Μέγαρα, 13 Ιουλίου.

Ραντεβού την Κυριακή 13 Ιουλίου στις 11:30 στην πίστα Καρτ των Μεγάρων. Διοργανωτής του MiniGP Cup είναι το αθλητικό σωματείο Aris.amotoe.gr.

Διοργανωτής του IMR Cup είναι το Team65. Ιδού και οι χορηγοί του αγώνα. Το Moto-Τρίτη είναι μέσα στους χορηγούς επικοινωνίας των 2 κυπέλλων.

Η αφίσα του αγώνα. Κατεβάστε την σε υψηλή ανάλυση από το link που σας παραθέτουμε στο άρθρο.

Μέγαρα, 13 Ιουλίου. MiniGP & IMR Cup races

Στην όμορφη και τεχνική πίστα Καρτ των Μεγάρων, που βρίσκεται δίπλα στη μεγάλη πίστα, θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιουλίου, ο 2ος αγώνας ΜiniGP, και ο 3ος για το IMR Cup.

 
Το θέαμα αναμένεται να είναι συναρπαστικό και στις τέσσερις κατηγορίες μιας και το επίπεδο των οδηγών είναι ταυτόσημο, αναμένονται μάχες μέχρι το νήμα, και η πίστα Καρτ των Μεγάρων είναι αρκετά τεχνική άλλα και άγνωστη στους περισσότερους.

Στην κατηγορία ΜiniGP 1, ο μικρός Χρήστος "πίκυ" Παπανικολάου, θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει και πάλι ενώ αντίθετη γνώμη, προφανώς θα έχουν ξανά, τόσο ο Θηβαίος Παναγιώτης Γκιζίνος όσο και ο Δημήτρης Καραμάνης, με τους Γ.Περιστερά και Ν.Ελευθεριάδη να μονομαχούν την επικράτηση του καλύτερου νεανία.

Στην κατηγορία ΜiniGP ο "Ευρωπαίος" Νότης Παπαπαύλου θα έρθει αντιμέτωπος με τους... "τοπικούς" Δημήτρη και Νίκο Καρακώστα, ενώ την έκπληξη ετοιμάζεται να κάνει ο Αλέξανδρος Χαβέλας. Στο IMR Cup όλα είναι ανοιχτά, μιας στους δυο πρώτους αγώνες διαφορετικοί οδηγοί (ο Ροδίτης Ιωσήφ Κουτσόπουλος και ο Περιστεριώτης Γιάννης Λογοθέτης) κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις και όλοι είναι πολύ κοντά στην βαθμολογία.

Σίγουρα εντυπωσιακή θα είναι και η κατηγορία ΜiniGP senior μιας και έχει βελτιωμένες μοτοσυκλέτες, τους γρηγορότερους οδηγούς όπως οι Λιόλιος, Μιχόπουλος, Λιάκος αλλα και μεγάλα ονόματα του ΠΠΤΜ όπως ο Σάκης Συνιώρης, ο Σωτήρης Μπεγνής, ο 'Αρης Γκιζινος, ο Λευτέρης Πίππος και ο Μιχάλης Σπηλιώτης.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 13 Ιουλίου στις 11:30 στην πίστα Καρτ των Μεγάρων (ακριβώς δίπλα από την μεγάλη πίστα -και δίπλα στην παραλία της Βαρέας) για να απολαύσουμε το θέαμα και τις συναρπαστικές εξελίξεις.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ