Δείτε τι θα βρείτε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

Νέο τεύχος Moto Τρίτη

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη σας περιμένει στα περίπτερα για να σας συντροφεύσει στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις και όχι μόνο! Δείτε τι θα διαβάσετε…

Ο Ιούλιος είναι πλέον εδώ και το νέο τεύχος Moto Τρίτη, κυκλοφορεί στα περίπτερα  αύριο Τρίτη 2 Ιουλίου, έτοιμο να σας προσφέρει μια μοναδική αναγνωστική εμπειρία. Με 6 δοκιμές, ένα πολύ καυτό συγκριτικό και πολλά πολλά άλλα, το Moto Τρίτη είναι ξανά εδώ να συντροφεύσει τις στιγμές ελεύθερου χρόνου σας.

Συγκεκριμένα, στο τεύχος 6 θα βρείτε:
  • Δοκιμή – Ducati Hypermotard 950: Μια μοτοσυκλέτα συνώνυμη της διασκέδασης, που σε «βάζει στην πρίζα»! Το δοκιμάζουμε εντός και εκτός πίστας αποκαλύπτοντας όλες τις πτυχές του.
  • Δοκιμή – Kawasaki Versys 1000 SE: Δοκιμάζουμε το τουριστικό «θηριάκι» της Kawasaki και απολαμβάνουμε όλα τα τεχνολογικά καλούδια του. Πόσο καλή είναι η ολοκαίνουργια Versys 1000 SE;
  • Δοκιμή – Triumph Scrambler 1200 XE: Οι Βρετανοί δηλώνουν ξανά βροντερό παρόν στα scramblers, με το ολοκαίνουργιο Triumph Scrambler 1200 που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές! Το δοκιμάζουμε εξονυχιστικά σε άσφαλτο και χώμα.
  • Δοκιμή – KYMCO People S 300: Ίσως το γρηγορότερο scooter της κατηγορίας του αναβαθμίζεται εκ βάθρων. Δοκιμάζουμε την ολοκαίνουργια έκδοση του KYMCO People S300 και αναλύουμε τις απόψεις μας.
  • Δοκιμή – Benelli  TRK251: Στην καυτή κατηγορία των μικρών adventure μοτοσυκλετών, η Benelli μπαίνει με φόρα με το νέο TRK251, που υπόσχεται εισαγωγή στην περιπέτεια για όλους τους αναβάτες.
  • Δοκιμή – BMW F850GS Adventure: Η «μεσαία» adventure μοτοσυκλέτα της BMW αποκτά την πολυπόθητη adventure εκδοχή της. Ποιες είναι οι διαφορές από την απλή  και ποια είναι η άποψή μας από την δοκιμή της;
  • Συγκριτικό: Piaggio Beverly S 300 VS SYM HD300: «Κόλαση» στα scooter των 300 κ.εκ. καθώς ο πρωταγωνιστής της κατηγορίας βρήκε αντίπαλο! Θα βρει και… το δάσκαλό του; Η απάντηση, στις σελίδες μας
  • Ρεπορτάζ αγώνων: Πλήρης ανάλυση και ρεπορτάζ αποτελεσμάτων από τους αγώνες MotoGP, WSBK και ΠΠΤ του μήνα που μας πέρασε.
  • Τεχνικό – Ακτινικά φρένα: Ποιες είναι οι διαφορές των ακτινικών φρένων; Είναι όντως καλύτερα; Αναλύουμε διεξοδικά
Όλα αυτά, μαζί με όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον  κόσμο, πολυσέλιδο οδηγό αγοράς και πλήρη τιμοκατάλογο όλων των μοντέλων, στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί με μόνο 1,95 ευρώ! Ζητήστε το στα περίπτερα.