Νέο τεύχος Moto Τρίτη

Γεμάτο με δοκιμές, εκδρομικές εξορμήσεις και πολλά ακόμη, το νέο τεύχος του Moto Τρίτη κυκλοφορεί στα περίπτερα από Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, μόνο με 1,95 ευρώ. Δείτε τι θα διαβάσετε στις σελίδες του.

Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά σιγά και ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την επιστροφή μας στις καθημερινές συνήθειες σε πλήρη έκταση, μία όμως είναι η συνήθεια που δεν αλλάζει όλο το χρόνο και αυτή είναι… το ραντεβού της Τρίτης! Το Moto Τρίτη υποδέχεται το φθινόπωρο με το νέο τεύχος, που θα κυκλοφορήσει από αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα, με μόλις 1,95 ευρώ.
 
Γεμάτο δοκιμές, παρουσιάσεις μοτοσυκλετών και προϊόντων, όλα τα τελευταία νέα και πληρέστατους οδηγούς αγοράς, το Moto Τρίτη θα γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο, όπου και αν βρίσκεστε.
 
Διαβάστε στο τεύχος 8 του Moto Τρίτη αναλυτικά:
  • Δοκιμάζουμε – Yamaha Tricity 300: Η Yamaha κάνει μια αποφασιστική κίνηση στα τρίτροχα scooters μεσαίου κυβισμού, παρουσιάζοντας το Tricity 300. Πόσο καλό είναι στην πράξη και πόσο σπορ μπορεί να γίνει στην οδήγηση; Οι απαντήσεις στην δοκιμή μας.
  • Δοκιμάζουμε - SYM DRG 160: Στην αιχμή της τεχνολογίας των scooter μικρού κυβισμού, η SYM παρουσιάζει τον νέο της «δράκο» και τον ρίχνει στο στίβο της αστικής κινητικότητας. Πόσο έντονη είναι η εμπειρία οδήγησης του νέου DRG και τι ριζοσπαστικά νέο φέρνει για την SYM;
  • Δοκιμάζουμε – Honda SH150i 2020: Μια μεγάλη ανανέωση για ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της Honda, το SH150i έχει εντελώς νέα εμφάνιση και όχι μόνο! Δοκιμάζουμε το scooter-ορόσημο της εταιρείας και τα αποκαλύπτουμε όλα.
  • Δοκιμάζουμε – Super Soco CUx: Μια λύση για τους εραστές της οικολογικής, πανεύκολης κινητικότητας στην πόλη! Οδηγούμε το ηλεκτροκίνητο Super Soco CUx και αναλύουμε την πραγματικότητα της ηλεκτροκίνησης, α λα Super Soco.
  • Οδηγούμε – KTM 390 Adventure στην Εύβοια: Η σημαντικότερη KTM των τελευταίων ετών κλήθηκε να μας δείξει τις ικανότητες της, σε μια εκτεταμένη ταξιδιωτική δοκιμή στους δρόμους της Εύβοιας. Ταξιδέψτε μαζί μας, διαβάζοντας το άρθρο…
  • Οδηγούμε – Harley On Tour 2020: Απολαμβάνουμε, σε εκδρομικούς ρυθμούς, τις μοτοσυκλέτες της Harley-Davidson, πιστοί στο ραντεβού μας με τον θεσμό του Harley On Tour και σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας.
Όλα τα παραπάνω, μαζί με τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, όλες τις φήμες και τις πληροφορίες μας για τα νέα μοντέλα και, ως συνήθως, τις καλύτερες δοκιμές εξοπλισμού αναβάτη και τους πληρέστερους οδηγούς αγοράς και τιμών που θα βρείτε στα περίπτερα. Όλα αυτά, όπως πάντα, σε ένα περίπτερο κοντά σας και μόλις με 1,95 ευρώ. Μην το χάσετε!