Νέο τεύχος Scooter for All: Μάθε τα πάντα πριν αγοράσεις

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς scooter κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική έκδοση για να τον έχεις παντού μαζί σου. Κάνε κλικ και δες τον τώρα!

Το νέο τεύχος του Scooter for All κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική έκδοση ώστε να μπορείς να το δεις από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου. Στον πιο πλήρη οδηγό αγοράς θα βρεις πάνω από 50 αναλυτικές δοκιμές και παρουσιάσεις, ώστε να έχεις την πιο ολοκληρωμένη άποψη. Όλες συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό (που μπορείς να κάνεις zoom σε φωτογραφίες και λεπτομέρειες) και βίντεο, ενώ μπορείς να επιλέξεις στα περιεχόμενα το scooter που σε ενδιαφέρει και να πας κατευθείαν στη σελίδα της δοκιμής του. Μπορείς ακόμα να κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ τον ολοκληρωμένο οδηγό αγοράς scooter στον υπολογιστή, το λάπτοπ σου, το κινητό ή το tablet σου και να το διαβάσεις ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν δεν έχεις σύνδεση στο ίντερνετ!
 
Αυτό το μήνα, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το νέο Tricity 300, με το οποίο η Yamaha κάνει δυναμική είσοδο και στη δημοφιλή κατηγορία των 300 κυβικών. Το χορταστικό τεύχος των 200+ σελίδων, εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα μοντέλα φιλοξενώντας από ηλεκτρικά και αστικά μικρού κυβισμού, μέχρι mega scooter, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης scooter, αρκεί ένα κλικ για να μάθεις τα πάντα για τα σημαντικότερα μοντέλα όλων των εταιρειών, ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις την καλύτερη επιλογή.