Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε κλασικά μοντέλα scooters άλλων εποχών, στο Scooter Festival 2019.

Όλα τα κλασικά «μικρά» στο Scooter Festival 2019

Τα θρυλικά μικρά scooters που μεγάλωσαν γενιές αναβατών και αποτελούν συλλεκτικά μοντέλα, θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το Scooter Festival 2019. Εσύ… θα το χάσεις;

Θα ήταν δύσκολο κάποιος να φανταστεί πριν από 30 και 40 χρόνια, ότι τα ταπεινά πενηντάρια που μεγάλωσαν μοτοσυκλετιστικά γενιές και γενιές θα γινόντουσαν μια μέρα κλασικά εκθέματα μιας άλλης εποχής.

Αυτά τα «μηχανάκια» που λέμε στην καθομιλουμένη, θα τα ξαναθυμηθούμε στο Scooter Festival, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15-17 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. Η Λέσχη Ιαπωνικής Κλασικής Μοτοσυκλέτας και η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας θα μας παρουσιάσουν άψογα συντηρημένα μικρά σε κυβισμό μοντέλα από Ιαπωνία και Ευρώπη, που θα ξυπνήσουν αναμνήσεις στους παλιότερους αλλά και θα δείξουν την ιστορία και την εξέλιξη των δύο τροχών στους νεότερους.

To Moto Τρίτη είναι χορηγός επικοινωνίας του Scooter Festival 2019 και σας περιμένουμε στον χώρο της έκθεσης, στο περίπτερο μας, για να γνωριστούμε από κοντά! 
 
Κλήρωση δώρου για τους επισκέπτες
Και το ακόμα καλύτερο είναι πως ένας τυχερός θα φύγει (αθόρυβα) με ένα πανέμορφο Gemini e-Cruise απόδοσης 3000W, το οποίο θα κληρωθεί στους επισκέπτες της εκδήλωσης!

Εισιτήρια
To ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και με το εισιτήριο των 7 ευρώ -αν θέλετε- επισκέπτεστε το Festival κάθε μέρα και για όλο το τριήμερο!

Να σημειώσουμε ότι για παιδιά και νέους μέχρι 20 ετών η είσοδος είναι τελείως δωρεάν και ότι με το εισιτήριο των 7 ευρώ ο επισκέπτης μπορεί να πάει -χωρίς επιπρόσθετο κόστος- και στην έκθεση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας», που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο λίγες μέρες μετά (20-23 Ιουνίου)!