• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η παραγωγή των RM-Z450 και RM-Z250 συνεχίζεται κανονικά.

Τέλος οι αγώνες motocross για τη Suzuki

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση, η Suzuki ανακοίνωσε ότι αποσύρει τις εργοστασιακές της συμμετοχές από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross (MXGP) και το πρωτάθλημα Motocross της Ιαπωνίας.

 
Πρόκειται για δυο διοργανώσεις υψηλής θεαματικότητας στις οποίες η είχε επικεντρώσει  τις αγωνιστικές της προσπάθειες. Η Suzuki υποστηρίζει ότι πήρε αυτή την απόφαση μετά από προσεκτική αξιολόγηση των δραστηριοτήτων της και σκοπεύει να κάνει αλλαγές στους πυρήνες των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων. Ως αποτέλεσμα, θα μειώσει τις συμμετοχές της σε motocross πρωταθλήματα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αποχωρεί από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross και το πρωτάθλημα Motocross της Ιαπωνίας, αμέσως μετά από την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου RM-Z450 του 2018. Πάντως η παραγωγή των motocross μοντέλων RM-Z450 και RM-Z250 συνεχίζεται κανονικά.

Η απόφαση της Suzuki, λογικά, θα πηγάζει από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την οικονομική ύφεση. Από τους τέσσερις μεγάλους κατασκευαστές της Ιαπωνίας, ίσως να επηρεάστηκε περισσότερο από την παγκόσμια οικονομική κρίση και σίγουρα θα πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές.

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός
BMW R1200 VTR Customs
BMW R1200 VTR Customs
Μια custom BMW μέχρι το μεδούλι, δουλεμένη με την γνωστή τελ...
Mugen MRV1400
Mugen MRV1400
Θα μπορούσε αυτή η μοτοσυκλέτα να είναι μια νέα retro από τη...

περισσότερα »