H αναμνηστική φωτογραφία των 6 νεαρών αναβατών με τον Valentino Rossi.

VR46 Academy: Η επίσκεψη του...γιατρού!

Την ιδιαίτερη χαρά να δεχθούν την επίσκεψη του Valentino Rossi στην πίστα του Misano, είχαν οι σπουδαστές της VR46 Riders Academy Master Camp, της σχολής του Ιταλού θρύλου που προετοιμάζει τους αγωνιζόμενους του μέλλοντος.

Για άλλη μία χρονιά, η ακαδημία του Valentino Rossi, VR46 Riders Academy, έχει αναλάβει την εκπαίδευση νεαρών αναβατών με ταλέντο, προκειμένου να τους προετοιμάσει για μια μελλοντική καριέρα στους αγώνες. Στην τρίτη ημέρα του φετινού κύκλου εκπαίδευσης, ο ίδιος ο «Γιατρός» επισκέφθηκε τους νεαρούς σπουδαστές στην πίστα του Misano, όπου και θα γινόταν η αντίστοιχη ημερίδα.

Οι 6 νεαροί αναβάτες, ηλικίας 15-19 ετών, βρέθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί στην πίστα «Marco Simoncelli», όπου και τους περίμενε η Yamaha R3 και ο αναβάτης των Moto2, Fransesco Bagnaia, ο οποίος τους έκανε και την ενημέρωση ασφαλείας. Μόλις οι αναβάτες ξεκίνησαν την δράση, δέχθηκαν την ευχάριστη έκπληξη της επίσκεψης του Valentino Rossi στο χώρο, ο οποίος μάλιστα οδήγησε μαζί με τους εκπαιδευόμενους κατα την διάρκεια όλης της χρονομετρημένης session.

Οι νεαροί αναβάτες, κατόπιν, παρακολούθησαν ένα θεωρητικό μάθημα για τις αναρτήσεις, από τον διευθυντή αγωνιστικού τμήματος της Andreani Group, Evangelisti Damiano, ενώ την σκυτάλη ανέλαβε ο Lin Jarvis, ο οποίος έδωσε συμβουλές για πετυχημένο management και καριέρα στον απαιτητικό χώρο των παγκόσμιων αγώνων!

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα μοναδικό «πακέτο», έτσι δεν είναι;