O εμπρός δίσκος φρένου είναι καλυμμένος με πλαστικό καπάκι, μια ασυνήθιστη επιλογή που αλλάζει το look. Η 4πίστονη δαγκάνα της J.Juan είναι ευδιάκριτη, ενώ το ανεστραμμένο πιρούνι προσθέτει πόντους στο στυλ.
Το πλαίσιο του GK 350 είναι νέο, κατασκευασμένο από ατσάλι και ενισχυμένο στο εμπρόσθιο του τμήμα, για μεγαλύτερη ακαμψία. Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο πλαίσιο συμβάλλει στην επίτευξη της ιδανικής κατανομής βάρους 50-50 στο μοντέλο, αλλά και στην μείωση των αισθητών κραδασμών από τον κινητήρα. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι, διαμέτρου 43 χιλιοστών, ενώ πίσω χρησιμοποιείται μονό αμορτισέρ, απευθείας εδρασμένο στο ψαλίδι. Το αμορτισέρ πίσω, ρυθμίζεται και ως προς την προφόρτιση ελατηρίου. Στο σύστημα πέδησης συναντάμε το όνομα της ραγδαία αναπτυσσόμενης J.Juan, στην εμπρός ακτινική και τετραπίστονη δαγκάνα. O εμπρός δίσκος των 320 χιλιοστών είναι καλυμμένος με πλαστικό καπάκι, μια ασυνήθιστη και διαφορετική οψιόν από την Zontes που τραβάει το βλέμμα. Στον πίσω τροχό, ο δίσκος έχει διάμετρο 265 χιλιοστών και συνεργάζεται με δαγκάνα ενός εμβόλου, ενώ υπάρχει δικάναλο σύστημα ABS της Bosch. Οι ακτινωτοί τροχοί είναι διαμέτρου 17 ιντσών και τύπου tubeless για την τοποθέτηση πολλών τύπων ελαστικών δρόμου.
Οι ζάντες είναι ακτινωτές μεν, αλλά τύπου Tubeless, δε, ενώ το πίσω ψαλίδι είναι έντονα μοντέρνο σε σχεδίαση. Φαίνεται και η διπλή απόληξη της εξάτμισης.