Ανεση – Εργονομία
Ανεση – Εργονομία
Ανεση – Εργονομία
Ανεση – Εργονομία
Ανεση – Εργονομία
Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία

Ανεση – Εργονομία

Το Μ125 αποδεικνύει στην πράξη ότι ένα scooter 125 κυβικών δεν χρειάζεται να υστερεί σε επίπεδο άνεσης και εξοπλισμού. Η σέλα μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται λεπτή, αλλά έχει όσο αφρώδες χρειάζεται, ώστε να μην κουράζει ανεξάρτητα από τον χρόνο που θα περάσεις πάνω της. Η χαμηλά απόσταση από το έδαφος (760 χλστ.) σου επιτρέπει να πατάς και τα δυο πόδια με ασφάλεια στο οδόστρωμα, ενώ το «σκαλοπάτι» που δημιουργεί προσφέρει στήριξη στη μέση σου. Αρκετά καλός για τα δεδομένα της κατηγορίας κρίνεται και ο διαθέσιμος χώρος για τον συνεπιβάτη με το κομμάτι της σέλας που του αναλογεί να είναι λίγο πιο σκληρό, ενώ οι χειρολαβές προεκτείνονται σχηματίζοντας μια μικρή, πρακτική σχάρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο χώρος κάτω από τη σέλα δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους της κατηγορίας, αλλά είναι φωτιζόμενος και θα χωρέσει ένα full face κράνος, ενώ έξτρα μικροαντικείμενα μπορείς να τοποθετήσεις στα δυο ντουλαπάκια της ποδιάς, με το αριστερό να διαθέτει διπλή θύρα USB. Σε επίπεδο εξοπλισμού δεν έχει αντίπαλο αφού διαθέτει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, φωτιζόμενους διακόπτες, σύστημα ελέγχου πίεσης και θερμοκρασίας των ελαστικών, αλάρμ, άνοιγμα σέλας και τάπας ρεζερβουάρ με κουμπί στο τιμόνι, ρυθμιζόμενες αλουμινένιες μανέτες και ασύρματο κλειδί.

Μια έγχρωμη TFT οθόνη αναλαμβάνει την πληροφόρηση του αναβάτη, η οποία ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητά της και δίνει τη δυνατότητα εξατομίκευσης μέσω 4 interfaces (Casual, Race, Street και Simple). Οι ενδείξεις της περιλαμβάνουν στροφόμετρο, ταχύμετρο, ρολόι, επιλεγμένο mode λειτουργίας, στάθμη καυσίμου, θερμοκρασία ψυκτικού, ολικό και μερικό χιλιομετρητή και αυτονομία καυσίμου, μέση ταχύτητα, μέση κατανάλωση, πίεση και θερμοκρασία ελαστικών.  
 

Σελίδα 1Zontes M125 - Test
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
Σελίδα 6Στο δρόμο
Σελίδα 7Συμπέρασμα
Σελίδα 8Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Επιδόσεις